Oulun teatterin myyntipalvelu kiinni 14.6.–8.8.

Julkaistu

Teatterimme hiljenee kesäloman viettoon kesäkuun puolessa välissä ja teatterin myyntipalvelu on kiinni 14.6.–8.8.2021. Lipunmyynti aukeaa jälleen maanantaina 9. elokuuta. Myös ryhmä- ja yritysmyynti lomailee 14.6. alkaen ja aukeaa jälleen 9. elokuuta. 

Myyntipalvelu palvelee 11. kesäkuuta saakka sähköpostitse, puhelimella ja chatilla kello 9–16. 

Muistathan, että olemme jatkaneet arvolippujemme voimassaoloa ja ne arvoliput, joiden voimassaolon päättymispäivä oli 31.5.2021, ovat automaattisesti voimassa 31.12.2021 saakka. Arvolippu käy maksuvälineenä vain Oulun teatterin myyntipalvelussa. 

Syksyn runsaaseen ohjelmistoon voi tutustua nettisivuillamme. Kesällä lippuja voi ostaa elo- ja syyskuun näytöksiin tuttuun tapaan Ticketmasterin verkkosivuilta. 

Aurinkoista kesää! 

Kaikki uutiset
Siirry sivun alkuun