Haemme tarpeistonvalmistaja-tarpeistonhoitajaa 

Meille töihin
Julkaistu

Etsimme 2.8.2021 alkaen määräaikaiseen tehtävään

Tarpeistonvalmistaja-tarpeistonhoitajaa

Tule meille Oulun teatterille osaksi teknistä henkilökuntaa. Kyseessä on tarpeistonvalmistaja-tarpeistonhoitajan sijaisuus 2.8.–19.12.2021 ja viikoittainen työaika on 24–38 tuntia.

Tehtävässä edellytetään alan koulutusta joko artesaani-tarpeistonvalmistus tai soveltuvaa koulutusta sekä työkokemusta vastaavista tehtävistä. Lisäksi edellytämme paineensietokykyä, kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja hyviä vuorovaikutustaitoja. Eduksi katsomme hyvät tietotekniset taidot. 

Hae tehtävää lähettämällä hakemus ja CV 24.6.2021 klo 12 mennessä sähköpostilla osoitteeseen vesa.huittinen@ouka.fi, sähköpostin otsikoksi haettu työtehtävä. 

 

Oulun teatteri on pohjoisen teatteritaiteen koti, joka tarjoaa värikkäitä elämyksiä, oivalluksia ja unohtumattomia tarinoita. Olemme tulevaisuuteen suuntaava, kansallisesti merkittävä teatteri, joka uskaltaa nousta puheenaiheeksi myös kurottamalla kohti uusia yleisöjä ja toimintatapoja. Haluamme, että oululaiset voivat olla ylpeitä teatteristaan.   

Kaikki uutiset
Siirry sivun alkuun