Haemme myyntivastaavaa

Meille töihin
Julkaistu

 

Haluamme löytää sinut,

Myyntivastaava 

Olet yritysmyynnin ammattilainen ja sinulla on kokemusta tuloksellisesta myynnistä myös uusasiakashankinnan parissa. Osaat rakentaa hyviä asiakassuhteita ja olet tekemisessäsi itsenäinen ja tavoitteellinenTarjousten ja sopimusten toimintaperiaatteet ovat sinulle tuttuja, mutta osaat soveltaa niitä raamien puitteissa kannattavasti.  

Olet meille tärkeä tulevaisuuden tekijä, joten arvostamme positiivista asennetta ja innostuneisuutta myös teatterin toimintaan. Työskentelet luontevasti niin yksin kuin yhdessä ja verkostoidut mielellään ihmisten kanssa.  

Tehtäviisi kuuluu muun muassa

  • Vastaat teatterin yritys- ja ryhmämyynnistä sekä uusasiakashankinnasta tavoitteiden mukaisesti 
  • Seuraat ja edistät kuluttajamyynnin toteutumista 
  • Osallistut markkinointitoimenpiteisiin ja myyntiä edistävien tilaisuuksien suunnitteluun 
  • Osallistut tarvittaessa sidosryhmätyöskentelyyn ja talon tilaisuuksiin 
  • Hankit ja ylläpidät teatterin sponsorisuhteita 
  • Vastaat lipunmyyntikanaviin liittyvästä yhteistyöstä sekä tilastoinnista yhdessä myyntiassistentin kanssa 

Lisätietoja tehtävästä antaa MPS-konsultti Minna Moilanen040 8496215, minna.moilanen@mps.fi tai to 3.6. klo 13.3015, 7.6. klo 9.3010.30 ja ke 9.6. klo 1011.30 Oulun teatterin toimitusjohtaja Anu-Maarit Moilanen 044 7037010. 

Jätä hakemuksesi palkkatoiveineen ja liitä mukaan cv:si osoitteessa uratori.mps.fi 16.6.2021 mennessä.  

Oulun teatteri on pohjoisen teatteritaiteen koti, joka tarjoaa värikkäitä elämyksiä, oivalluksia ja unohtumattomia tarinoita. Olemme tulevaisuuteen suuntaava, kansallisesti merkittävä teatteri, joka uskaltaa nousta puheenaiheeksi myös kurottamalla kohti uusia yleisöjä ja toimintatapoja. Haluamme, että oululaiset voivat olla ylpeitä teatteristaan.  

Kaikki uutiset
Siirry sivun alkuun