Haemme markkinointi- ja viestintäpäällikköä

Meille töihin
Julkaistu

Etsimme sinua, osaava ja idearikas

Markkinointi- ja viestintäpäällikkö

Vastaat markkinoinnin ja viestinnän onnistumisesta ja kehittymisestä sekä olet osana johtoryhmää. Toimit asiantuntijatiimin esimiehenä ja pääset yhdessä heidän kanssaan toteuttamaan ja ideoimaan uutta kasvua sekä Oulun teatterin näkyvyyttä. Olemme juuri päivittäneet strategiamme, joka toimii suuntaviittana kohti tunnetumpaa ja menestyksekkäämpää tekemistä. 

Toivomme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta ja kokemusta tuloksellisesta markkinoinnista ja viestinnästä. Sinulla on näkemystä myynnillisen näkyvyyden ja eri kohderyhmien tavoitettavuudesta sekä vahvaa innostusta tehdä Oulun teatteria tunnetuksi niin Suomessa kuin kansainvälisestikinTehtävässä menestyminen edellyttää hyviä vuorovaikutustaitoja sekä tekevää ja vastuullista otetta työskennellä yksin ja yhdessä. 

Tehtäviisi kuuluu muun muassa

  • Vastaat teatterin brändityöstä ja strategiasta yhdessä talon johdon kanssa 
  • Suunnittelet, johdat ja toteutat talon viestintää, markkinointia ja myyntiä yhdessä toimitusjohtajan ja muun tiimin kanssa 
  • Vastaat teatterin kumppanuuksista ja sidosryhmätyöskentelystä sekä edustus- ja esittelytehtävistä yhdessä talon johdon kanssa  
  • Vastaat yleisötyön kehittämisestä yhdessä yleisötyöntekijän kanssa 
  • Toimit esihenkilönä markkinoinnin ja myynnin –osastolla 

Lisätietoja tehtävästä antaa MPS-konsultti Minna Moilanen040 8496215, minna.moilanen@mps.fi tai to 3.6. klo 13.3015, 7.6. klo 9.3010.30 ja ke 9.6. klo 1011.30 Oulun teatterin toimitusjohtaja Anu-Maarit Moilanen 044 7037010. 

Jätä hakemuksesi palkkatoiveineen ja liitä mukaan cv:si osoitteessa uratori.mps.fi 16.6.2021 mennessä.  

Oulun teatteri on pohjoisen teatteritaiteen koti, joka tarjoaa värikkäitä elämyksiä, oivalluksia ja unohtumattomia tarinoita. Olemme tulevaisuuteen suuntaava, kansallisesti merkittävä teatteri, joka uskaltaa nousta puheenaiheeksi myös kurottamalla kohti uusia yleisöjä ja toimintatapoja. Haluamme, että oululaiset voivat olla ylpeitä teatteristaan.  

Kaikki uutiset
Siirry sivun alkuun