Oulun teatteri peruu esityksensä 31.3. saakka

Julkaistu

Pohjois-Suomen Aluehallintavirastolta on tänään 26.2. tullut lisää rajoituksia ja suosituksia koronaan liittyen. AVI jatkaa nykyisiä yleisten kokoontumisten rajoituksia Pohjois-Pohjanmaan kuntien alueella koko maaliskuun ajan. Noudattaaksemme näitä rajoituksia joudumme perumaan esityksemme aina 31.3. saakka. 

Maaliskuun peruuntumisten seurauksena Tahto ja Poikani joka katosi -näytelmien ensi-illat siirretään ensi syksylle. Tilanteen huonon ennustettavuuden vuoksi myös kevään esitysten lipunmyynti on tauolla toistaiseksi.

Teatteriravintola Vänmannin on suljettuna koko maaliskuun ajan. Oulun lasten ja nuorten teatterifestivaalin ohjelmistosta ja lipunmyynnistä tiedotetaan myöhemmin. Suomen kansallisoopperan Laila -vierailun tilanteesta voi lukea Oulun musiikkijuhlien tiedotteesta.

Peruuntuneiden esitysten liput voidaan vaihtaa joko arvolippuun tai rahaksi. Maaliskuun peruttujen esitysten lippuvaihdot tulee tehdä 15.5.2021 mennessä. Lisätietoa lippupalautuksista löytyy täältä.

Pahoittelemme jälleen tilannetta ja kiitämme asiakkaitamme kärsivällisyydestä.

Kaikki uutiset
Siirry sivun alkuun