Kevään esityskalenteri on päivitetty

Julkaistu

Oulun teatterin kevään esityskalenteri on nyt päivitetty. Kalenterimuutokset jouduttiin tekemään koronatilanteen aiheuttamien rajoitusten takia. Tämänhetkisten rajoitusten mukaisesti teatteri avautuu yleisölle 1.3. alkaen. Uusi esityskalenteri on nyt julkaistu ja kevään esitysten lipunmyynti käynnistyy tänään torstaina klo 11.

Poikani joka katosi -ensi-ilta nähdään suunnitellusti perjantaina 12.3. pienellä näyttämöllä. Tahto saa puolestaan ensi-iltansa lauantaina 13.3. Keväälle alunperin suunniteltu Jäniksen vuosi siirtyy syyskaudelle 2021. Näyttelijämme Hannu Pelkosen jäähyväiskonsertti Kultasannotettu tie nousee Pikisalin lavalle suunnitellusti loppukeväästä.

Viime syksynä pienellä näyttämöllä ensi-iltansa saanut koskettava Synninkantajat on siirretty suurelle näyttämölle. Synninkantajat sekä koko perheen seikkailu Kaboom ja kuvittelun voima jatkavat esityksiään keväällä maaliskuun alusta lähtien.

Kevään vierailuohjelmistossa uutena lisäyksenä nähdään vappuaattona Kriisikomedia, jossa Improvisaatioteatteri Riskiryhmä ottaa elämän isot ja pienet kriisit käsittelyyn huikean hauskassa komediassa. Keväältä peruuntuneille vierailuille pyritään löytämään esitysajat myöhempään ajankohtaan.

Oulun lasten ja nuorten teatterifestivaali juhlii 40-vuotisjuhlaansa huhtikuussa 6.-10.4. Luvassa on monipuolinen ohjelmisto, josta löytyy esityksiä ja tapahtumia kaiken ikäisille! Festivaalilla ensi-iltansa saa myös viime keväänä kesken jäänyt Nuorten näyttämön produktio Hybris. Festivaaliohjelmisto julkaistaan ja lipunmyynti käynnistetään 23.2.

Seuraamme tarkasti muuttuvaa tilannetta ja noudatamme yleisötilaisuuksia koskevia rajoituksia, sillä haluamme pitää hyvää huolta sekä katsojistamme että henkilökunnastamme. Muutoksia kalenteriin saattaa jatkossakin tulla, mutta odotamme toiveikkaina pääsevämme taas tarjoamaan yhteisiä kokemuksia. Pahoittelemme muutoksista asiakkaillemme koituvaa vaivaa ja toivotamme kaikki rakkaat asiakkaamme lämpimästi tervetulleeksi jälleen teatteriin.

Teatterin turvallisuusohjeisiin voi tutustua tarkemmin täältä.

Kaikki uutiset
Siirry sivun alkuun