Oulun teatteri hakee tuotannonsuunnittelijaa

Julkaistu

Oulun teatteri hakee osaavaan tuotantotiimiinsä vakituiseen työsuhteeseen tuotannonsuunnittelijaa 1.4.2021 alkaen tai sopimuksen mukaan. Tuotannonsuunnittelijan vastuulla on teatterin omien produktioiden, vierailuohjelmiston ja festivaalien tuotannon suunnittelu ja aikataulutus, Misto-ohjelman ylläpito ja päivitys sekä yhteydenpito teatterin eri osastojen ja tekijöiden välillä.

Tehtävään vaaditaan korkeakoulututkinto tai vastaava töiden kautta hankittu osaaminen. Tehtävässä edellytetään itsenäistä työotetta, eri ohjelmistojen hallintaa, kykyä hallita suuria kokonaisuuksia ja erinomaisia kieli- ja kommunikaatiotaitoja. Teatterialan tuntemus katsotaan eduksi.

Hakemukset ansioluetteloineen lähetetään tuotantopäällikkö Sari Tannerille sari.tanner@oulunteatteri.fi keskiviikkoon 3.3.2021 mennessä. Tiedustelut Sari Tanner puh. 044 703 7113 maanantaisin 15.2. klo 13-15 ja 22.2. klo 13-15. Haastattelut järjestetään viikoilla 10 ja 11.

Kaikki uutiset
Siirry sivun alkuun