Hae mukaan musiikaaliin!

Julkaistu

Oulun teatterilla on ilo etsiä esiintyjiä tulevaan suuren näyttämön musikaaliin Billy Elliot, näytäntökaudelle 2021–2022!

Etsimme vielä Billy Elliot -musikaaliin 8-10-vuotiaita poikia. Hae mukaan täyttämällä alla oleva lomake. Hakuaikaa on vielä torstaihin 25.3. saakka.

Edellytämme hakijoilta vahvaa esittävän taiteen harrastuneisuutta tai ammattilaisuutta, monipuolista liikunnallisuutta, kokemusta esitystoiminnasta, laulutaitoa sekä ehdotonta sitoutumista harjoitus- ja esitysperiodeihin.

Esityksen ensimmäinen varsinainen harjoitusperiodi on syksyllä 2021 viikoilla 44–50, jolloin harjoitellaan noin 5 kertaa viikossa. Tammikuussa 2022 harjoittelu tiivistyy. Ensi-ilta on tammikuussa 2022, esitykset kevätnäytäntökaudella 2022 sekä syysnäytäntökaudella 2022.

Nuorten poikien ja tyttöjen osalta harjoitukset alkavat jo huhtikuussa 2021 ja jatkuvat kesätauon jälkeen elokuusta lokakuuhun. Tällöin harjoitellaan noin kolme kertaa viikossa. Harjoittelun sisällöstä ja aikataulusta tiedotetaan koe-esiintymiskutsun yhteydessä.

Koe-esiintymiseen kutsuttavat valitaan hakemusten perusteella. Koe-esiintymisiin valituille ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Ilmoituksen yhteydessä osallistujille annetaan ohjeet laulu- ja liiketehtävästä. Koe-esiintyminen järjestetään lauantaina 27.3. klo 17 Oulun teatterissa.

Oulun teatterin tuotanto toteutetaan yhteistyössä Jojo – Oulun Tanssin Keskuksen, OAMKin ja Balettikoulu Sinikellon kanssa.

Haku on päättynyt!

Kaikki uutiset
Siirry sivun alkuun