Hae mukaan musiikaaliin!

Julkaistu

Oulun teatterilla on ilo etsiä esiintyjiä tulevaan suuren näyttämön musikaaliin Billy Elliot, näytäntökaudelle 2021–2022!
Hakuaikaa on perjantaihin 26.2.2021 saakka.

Esiintyjiä haetaan kolmessa kategoriassa:

  • Pojat 10-16 vuotta. Päärooli ja rooli
  • Tytöt 10-14 vuotta. Rooli.
  • Miehet, joiden näyttämöikä on 20-60 vuotta. Ensemble.

Edellytämme hakijoilta vahvaa esittävän taiteen harrastuneisuutta tai ammattilaisuutta, monipuolista liikunnallisuutta, kokemusta esitystoiminnasta, laulutaitoa sekä ehdotonta sitoutumista harjoitus- ja esitysperiodeihin.

Esityksen ensimmäinen varsinainen harjoitusperiodi on syksyllä 2021 viikoilla 44–50, jolloin harjoitellaan noin 5 kertaa viikossa. Tammikuussa 2022 harjoittelu tiivistyy. Ensi-ilta on tammikuussa 2022, esitykset kevätnäytäntökaudella 2022 sekä syysnäytäntökaudella 2022.

Nuorten poikien ja tyttöjen osalta harjoitukset alkavat jo huhtikuussa 2021 ja jatkuvat kesätauon jälkeen elokuusta lokakuuhun. Tällöin harjoitellaan noin kolme kertaa viikossa. Harjoittelun sisällöstä ja aikataulusta tiedotetaan koe-esiintymiskutsun yhteydessä.

Koe-esiintymiseen kutsuttavat valitaan hakemusten perusteella. Koe-esiintymisiin valituille ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Ilmoituksen yhteydessä osallistujille annetaan ohjeet laulu- ja liiketehtävästä. Koe-esiintyminen järjestetään sunnuntaina 21.3 klo 10-17 Oulun teatterissa, jatkoon valitut hakijat kutsutaan teatterille uuteen tilaisuuteen sunnuntaiksi 28.3 klo 10-17.

Haku produktioon päättyy perjantaina 26.2.2021.

Oulun teatterin tuotanto toteutetaan yhteistyössä Jojo – Oulun Tanssin Keskuksen, OAMKin ja Balettikoulu Sinikellon kanssa.

 

Hae musikaaliin

Hakulomakkeella ilmoittamiasi tietoja käytetään vain tähän hakuprosessiin. Tietoja ei luovuteta ulkopuolisille. Lomaketietoja säilytetään vain produktion ajan, jonka jälkeen ne hävitetään.
  • Rastita kaikki kohdat, joihin haluat hakea.
  • (Syksy 2021 - syksy 2022)
Kaikki uutiset
Siirry sivun alkuun