Oulun teatteri peruu myös helmikuun esityksensä

Julkaistu

Pohjois-Suomen Aluehallintovirasto on eilen 28.1. kieltänyt erilaisten yleisötilaisuuksien järjestämisen aina 28.2.2021 saakka. Oulun teatteri noudattaa AVIn määräystä ja peruu kaikki helmikuun esityksensä. 

Jatkuneista koronarajoituksista johtuen teatterin kevään esityskalenteria on jouduttu suunnittelemaan uudestaan. Aiemmin tiedottamamme mukaan Tahto -näytelmän ensi-ilta on siirretty maaliskuulle. Jäniksen vuosi -näytelmän ensi-ilta siirretään puolestaan syksylle 2021. Peruuntuneille vierailuesityksille pyrimme löytämään uudet esitysajat myöhempään ajankohtaan.

”Olemme toimitusjohtaja Anu-Maarit Moilasen kanssa todella pahoillamme siitä epävarmuudesta ja vaivasta, jota lyhyellä varoitusajalla tulevat rajoitukset Oulun teatterin rakkaille katsojille aiheuttavat”, kertoo teatterin taiteellinen johtaja Alma Lehmuskallio.

”Toivomme, että tilanne on maaliskuussa parantunut niin, että saamme tulevat produktiomme Tahto ja Poikani joka katosi ensi-iltaan maaliskuussa. Jäniksen vuoden ensi-ilta siirtyy syksyyn. Esittämisen ja yleisön kohtaamisen nälkä kasvaa koko ajan, ja olemme ilolla teitä vastassa kun teatteriesitykset saavat jälleen jatkua”, lisää Lehmuskallio.

Kiitämme kaikkia katsojia ja lipunostaneita kärsivällisyydestä. Haluamme taata kaikille katsojillemme turvallisen teatterikokemuksen ja siksi noudatamme tulleita ohjeistuksia. Toivomme, että pääsemme pian taas esittämään yleisöille ja haluamme toivottaa teidät lämpimästi tervetulleeksi turvajärjestelyin toteutettuihin esityksiin, heti kun tilanne sen sallii.

Peruuntuneiden esitysten liput voidaan vaihtaa joko arvolippuun tai rahaksi. Lippujen vaihdot tulee tehdä 15.5.2021 mennessä. Lisätietoa lippupalautuksista löytyy täältä.

Poikkeuksellisesta tilanteesta johtuen viestien käsittelyssä tulee olemaan viiveitä, mutta vastaamme kaikkiin viesteihin. Pyydämme edelleen asiakkailtamme lippuasioissa kärsivällisyyttä.

Kaikki uutiset
Siirry sivun alkuun