Oulun teatterin kevään kalenteriin tulee muutoksia

Julkaistu

Muuttuvasta yleisestä koronatilanteesta johtuen kevään esityskalenteriimme tulee muutoksia. Tämän vuoksi teatterin omat kevään esitykset eivät tällä hetkellä ole myynnissä.

Työstämme koko ajan esityskalenteriamme ja pyrimme saamaan esitykset myyntiin mahdollisimman pian. Tämänhetkinen suunnitelma on, että Tahto-näytelmän ensi-ilta siirretään maaliskuulle. Jäniksen vuosi siirtyy puolestaan syksylle 2021. Poikani joka katosi -näytelmän ensi-ilta pysyy ennallaan eli se nähdään, koronatilanteen salliessa, pienellä näyttämöllä perjantaista 12.3. alkaen.

Keväällä peruuntuneille vierailuesityksille pyritään myös löytämään uudet esityspäivät myöhempään ajankohtaan. Nyt tiedossa olevien vierailuesitysten liput ovat normaalisti ostettavissa.

Tiedotamme uudesta esityskalenteristamme sekä lippuasioista heti kun on mahdollista. Kiitämme katsojiamme kärsivällisyydestä ja haluamme toivottaa teidät lämpimästi tervetulleeksi turvajärjestelyin toteutettuihin esityksiin, heti kun tilanne sen sallii.

Kaikki uutiset
Siirry sivun alkuun