Oulun teatteri peruu esityksensä tammikuun loppuun saakka

Julkaistu

Oulun kaupunki on linjannut eilen keskiviikkona 13.1.2021, että koronarajoituksia tullaan jatkamaan aina 1.2.2021 saakka. Oulun teatteri noudattaa ohjeistusta ja peruu kaikki tammikuun esitykset.

Jatkuneista koronarajoituksista johtuen teatterin kevään ohjelmisto ja aikataulu voivat muuttua. Koronan vuoksi peruuntuneille vierailuesityksille pyritään löytämään uusi esitysaika myöhempään ajankohtaan. Näistä mahdollisista muutoksista tiedotamme myöhemmin.

Teatterin myyntipalvelu palvelee arkisin klo 9-16, toistaiseksi. Lippuasioissa voit olla yhteydessä myyntipalveluun sähköpostitse myyntipalvelu@oulunteatteri.fi tai puhelimitse p. 0300 472 333 (0,51 €/min + pvm).

Peruuntuneiden esitysten liput voidaan vaihtaa arvolippuun. Arvolippu kirjoitetaan sille summalle, minkä asiakas on lippuihin käyttänyt eli hyvitämme lipun hintaan sisältyvän toimituskulun. Arvolippu on voimassa 31.12.2021 saakka. Lisätietoa arvolipusta löydät täältä.

Mikäli et kuitenkaan halua vaihtaa lippuasi arvolipuksi, voidaan summa palauttaa tilillesi. HUOM! Vain teatterin myyntipalvelusta ostetut liput voidaan hyvittää rahana myyntipalvelussa. Muista lippukaupoista (myös Oulu10:stä) ostettujen lippujen hyvitykset tulee tehdä Ticketmasterin kautta. Mikäli lippusi ei ole ostettu teatterin myyntipalvelusta tulee sinun täyttää Ticketmasterin palautuslomake. Huomioithan, että Ticketmaster ei palauta toimituskuluja.

Poikkeuksellisesta tilanteesta johtuen viestien käsittelyssä tulee olemaan viiveitä, mutta vastaamme kaikkiin viesteihin. Pyydämme edelleen asiakkailtamme lippuasioissa kärsivällisyyttä. Kiitos ymmärryksestä!

Kaikki uutiset
Siirry sivun alkuun