Lumoavat teatterielämykset palaavat vielä

Julkaistu

Rakkaat teatterin ystävät! 

Joulun ja uudenvuodenvietto lähestyy ja tammikuukin on jo ovella. Kuten varmasti tiedätte, kulunut vuosi ei mennyt suunnitelmien mukaisesti maailmanlaajuisen pandemian vuoksi. Uskomme vahvasti siihen, että pääsemme tammikuussa tarjoamaan teille lumoavia teatterielämyksiä.  

Kevään esitysten valmistelut ovat jo käynnissä ja parhaiten tuet meitä hankkimalla kevään esityksiin lippuja sekä lahjakortteja 

Keväällä pääset kokemaan kanssamme irtiottoja, mielen lujuutta ja voittamista sekä häviämistä. Ensi-illoissa nähdään muun muassa mestarihiihtäjä Aino-Kaisa Saarisesta kertova Tahto, Arto Paasilinnan rakastettu Jäniksen vuosi ja Ouluun palanneen Heta Haanperän ohjaama ja käsikirjoittama Poikani joka katosi.

Ohjelmistossa jatkavat muun muassa ainutlaatuinen teatteria, nykysirkusta ja tanssia yhdistelevä koko perheen seikkailu Kaboom ja kuvittelun voima, tositapahtumiin perustuva Olipa kerran kassakaappimurto sekä Pauliina Rauhalan romaaniin perustuva Synninkantajat.

Tutustu kevään tarjontaamme syvemmin verkkosivuillamme!

Teatteri veden äärellä odottaa sinua

Teatteri antaa mahdollisuuden irtautua omasta arjesta ja päästä tuntemaan iloa, surua sekä oppimaan uutta elämästä. 

“Teatterin avulla voi kokea monenlaista, eikä mitään oikeaa tapaa ymmärtää esitystä ole olemassa. Teatteri muistuttaa siitä, miten laaja maailma on, miten paljon voimme tehdä valintoja, miten paljon meillä on yhteistä”, luonnehtii Oulun teatterin taiteellinen johtaja Alma Lehmuskallio. 

Kuten Lehmuskallio on jo aiemmin todennut: me emme ole lähdössä mihinkään. Teatteri seisoo vakaasti veden äärellä, mahdollisuutena lievittää hätää ja kokea naurua ja kipua. 

Rauhallista joulunaikaa ja lämpimästi tervetuloa teatteriin tammikuussa 2021! 

Kaikki uutiset
Siirry sivun alkuun