Oulun teatterin turvallisuusohjeet

Ohjeistusta päivitetty 11.2.2021

Olemme huomioineet vallitsevan koronatilanteen esityksissä ja lipunmyynnissämme. Jotta jokaisen asiakkaan on turvallista ja miellyttävää tulla katsomaan esityksiämme, olemme laatineet turvallisuusohjeet sekä asiakkaille että henkilökunnalle. Toivomme kaikkien katsojiemme huomioivan nämä ohjeistukset. Ohjeistuksia päivitetään tarvittaessa.

Turvallisuusohjeistus löytyy nyt myös videona. Katso video täältä!
Huolehditaan yhdessä meidän kaikkien turvallisuudesta!

Yleistä

Lippuja myydään ilman paikkanumerointia, turvavälisuositukset huomioiden.

Kontaktien välttämiseksi käytössä on maksuton itsepalvelunarikka. Salit täytetään aulapalveluhenkilöiden johdolla molemmilta ovilta. Ovet avataan 25 minuuttia ennen esityksen alkua, jotta vältymme ruuhkilta. Huomiothan ajankäytössäsi, että liikkuminen teatterissa voi viedä nyt normaalia enemmän aikaa.

Ethän tule sairaana teatteriin!

Jos tunnet olosi kipeäksi, jääthän kotiin. Mikäli sairastut, etkä pääse esitykseen, voimme vaihtaa lippusi saman näytelmän toiseen esityspäivään tai arvolippuun, kun ilmoitat asiasta Myyntipalveluumme viimeistään tuntia ennen näytännön alkua. Arvolippu on voimassa 31.12.2021 saakka ja se käy maksuvälineenä vain Oulun teatterin Myyntipalvelussa. Ticketmasterin toimituskuluja emme pysty hyvittämään.

Muistetaan turvavälit

Yhteisen turvallisuuden vuoksi pidäthän riittävästi etäisyyttä muihin asiakkaisiin. Huomioithan turvavälin (1-2 metriä) mahdollisissa jonotustilanteissa sekä väliajalla. Yleisissä tiloissamme on myös opastein merkityt kulkureitit, noudatathan annettuja opasteita.

Suositaan kasvomaskien käyttöä

Noudatamme viranomaissuositusta kasvomaskien käytöstä. Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiirin 10.11. päivitettyjen suositusten mukaisesti Oulun teatteri suosittelee edelleen vahvasti maskin käyttöä teatterissa. Myymme maskeja hintaan 1 €/kpl tai visiireitä 4 €/kpl niille, joilla omaa maskia ei ole mukana. Maskeja myydään käsiohjelmapisteellä ala-aulassa portaiden lähellä.

Kaikilla aulapalvelun työntekijöillämme on visiiri tai kasvomaski.

Käytetään kortteja maksuvälineenä

Toivomme, että lippuja ostettaisiin pääasiassa nettisivujemme kautta tai puhelimitse Myyntipalvelustamme. Lippuja voi ostaa myös ala-aulan Myyntipalvelusta suoramyyntinä, jolloin suosimme korttimaksua. Vapaaliput eivät käy syyskuun esityksiin.

Kun varaat ja ostat lippujamme, tarkistathan, että asiakastietosi ovat ajan tasalla. Tämä on tärkeää, jotta poikkeusviestintämme tavoittaa sinut. Lisäksi mahdollisten tartuntaketjujen jäljittämiseksi meidän on tärkeää tietää, ketä esityksissämme kulloinkin on.

Aulassamme on myös yksi käsiohjelmien myyntipiste. Suosittelemme korttimaksua. Käsiohjelmia voi ostaa myös lipun oston yhteydessä teatterin Myyntipalvelusta.

Suositaan väliaikatarjoilujen tilausta etukäteen

Suosittelemme väliaikatarjoilujen tilaamista etukäteen netissä tai paikan päällä ennen esitystä. Ennakkotilauksen voi tehdä Kanrestan väliaikatarjoilu-nettisivuilla tai ennen esitystä Kanrestan ennakkotilauspisteellä. Ennakkoon tilatut väliaikatarjoilut katetaan asiakkaalle valmiiksi omaan pöytään. Pöytänumeron asiakas saa sähköpostitse tai ennakkotilauspisteeltä, joka löytyy suuren näyttämön lämpiöstä.

Tarjoiluja voi ostaa myös väliajalla Kanrestan myyntitiskiltä. Myös nämä tilaukset tuodaan asiakkaalle pöytään.

Omien eväiden nauttiminen ei valitettavasti ole sallittua. Vesipisteet löytyvät lämpiöistä ja ovat asiakkaidemme vapaassa käytössä.

Huolehditaan käsihygieniasta

Käsidesiä on saatavilla teatterin lämpiössä useissa pisteissä – käytäthän sitä. Yskithän ja aivastathan tarvittaessa kertakäyttöiseen nenäliinaan tai hihaasi. Käsien peseminen saippualla ja vedellä on mahdollista kaikissa wc-tiloissamme. Kaikkien yleisötilojemme siivousta on myös tehostettu.

Kaikki uutiset
Siirry sivun alkuun