Teatteria koetaan yhdessä!

Julkaistu

Oulun teatteri kasvattaa suuren näyttämön istumapaikkojen määrää lisäämällä katsomoon kahden hengen vierekkäisiä paikkoja. Turvaväleistä huolehditaan kuitenkin yhä tarkasti kaikkialla talossa.

Oulun teatterin suuren näyttämön katsomoon on lisätty muun muassa parillisia, vierekkäisiä paikkoja. Olemme todenneet syksyn esitysten pohjalta, että teatterista halutaan nauttia yhdessä. Tämän vuoksi haluamme mahdollistaa, että samaan seurueeseen kuuluvat pääsisivät nauttimaan esityksestä vierekkäin. Tarvittavat turvavälit muihin katsojiin on kuitenkin edelleen huomioitu.

– Suuren näyttämön ensimmäinen turvavälirajoitus oli tehty ainoastaan ns. sinkkupaikoin, eli yhdessä teatteriin saapuvat seurueet eivät saaneet istua vierekkäin. Olemme nyt muuttaneet karttaa siten, että katsomossa on tarjolla myös kahden ja kolmen hengen paikkoja, täsmentää teatterin työsuojelupäällikkö Vesa Huittinen.

– Oulun teatteri on mukana valtakunnallisessa esittävien taiteiden turvallisuusohjeita laativassa ryhmässä ja seuraamme korona-ohjeita päivittäin. Olemme kehittäneet talon sisäistä varautumista ja reagoimme tarvittaessa nopeasti muutoksiin. Turvaamme toiminnallamme niin asiakkaita kuin omaa henkilökuntaamme, Huittinen lisää.

Salit täytetään yhä aulapalveluhenkilöiden johdolla, suurella näyttämöllä vasemmalta puolelta sisään saliin, oikealta ulos. Tämän vuoksi liikkuminen teatterissa voi viedä nyt normaalia enemmän aikaa.

Myös näyttämöllä esitysten jatkumista odoteltiin kovasti. Näyttelijämme Merja Pietilä kertoo, että liveyleisö on otettu avosylin vastaan.

– Olemme hirveän onnellisia ja innostuneita, että saamme jälleen näytellä yleisön edessä! Esityksessä mukana elävät katsojat luovat vuorovaikutusta näyttelijöiden kanssa ja siitä syntyy elävän esityksen taika.

Haluamme, että jokainen asiakas voi tulla turvallisin mielin teatteriin. Olemme tehneet videon turvallisesta teatterikäynnistä. Video on katsottavissa täällä.

Lokakuussa tarjoushinnalla teatteriin!

Kapasiteetin laajentumisen kunniaksi tarjoamme Olipa kerran kassakaappimurto -näytelmän lokakuun esityksiin kaksi peruslippua yhden hinnalla! HUOM. Tarjous koskee ainoastaan uusia varauksia ja ostoja. Tarjousesitysten ajankohdat ovat:
pe 9.10. klo 19
la 10.10. klo 13
to 15.10. klo 19
pe 16.10. klo 13
la 17.10. klo 19
pe 23.10. klo 19
la 24.10. klo 13 ja
pe 30.10. klo 19

Kaikki uutiset
Siirry sivun alkuun