Syksyn vierailuohjelmistoon muutoksia!

Päivän lööppi markkinointikuva
Julkaistu

Syksyyn jatkunut poikkeuksellinen tilanne on aiheuttanut hieman muutoksia Oulun teatterin tulevaan vierailuohjelmistoon. Syksyllä teatteriin saadaan mielenkiintoinen ja hulvaton kokonaisuus vierailuesityksiä.

Aiemmin tiedottamistamme Pikisalin vierailuista syksyllä nähdään Sopraanon kuolema, Full Pull, Woyzeck!, Punkkuelämää, Elmo sekä Sävel ja sanat. Näiden lisäksi tammikuussa 2021 suurelle näyttämölle nousee Karpolla on asiaa -vierailuesitys.

Syksyllä Pikisaliin saadaan myös yksi uusi vierailuesitys! Päivän lööppi on Elina Aallon ja Jyri Ojansivun improvisoitu koko illan esitys ajankohtaisista uutisista ja niistä nousseista aiheista, jotka yleisö näyttelijöille antaa. Esitykset to 3. ja pe 4.12. klo 19.

Sen sijaan Parasta elämässä, Vanhoja poikia sekä Divet – 15-vuotisjuhlashow siirtyvät myöhempään ajankohtaan. Tiedotamme näistä esityksistä myöhemmin.

Myös JoJo – Oulun Tanssin Keskuksen At once, in Helsinki ja Home Sweet Home -esitykset nähdään syksyllä teatterilla.

Syksyn omat näytelmät sekä vierailuesitykset avataan myyntiin klo 10!

Kaikki uutiset
Siirry sivun alkuun