Oulun teatterin turvallisuusohjeet

Julkaistu

Ohjeistusta päivitetty 17.9.2020

Olemme huomioineet vallitsevan koronatilanteen syksyn esityksissä ja lipunmyynnissämme. Jotta jokaisen asiakkaan on turvallista ja miellyttävää tulla katsomaan esityksiämme, olemme laatineet turvallisuusohjeet sekä asiakkaille että henkilökunnalle. Toivomme kaikkien katsojiemme huomioivan nämä ohjeistukset. Ohjeistuksia päivitetään tarvittaessa.

Turvallisuusohjeistus löytyy nyt myös videona. Katso ohjeistus videona täältä! Huolehditaan yhdessä meidän kaikkien turvallisuudesta!

Yleistä

Paikkoja myydään hajautetusti turvavälein, ilman paikkanumerointia, jolloin suurelle näyttämölle myydään max 91 paikkaa + 1 pyörätuolipaikka (normaali kapasiteetti 531 + 2 pyörätuolipaikkaa) ja pienelle 46 paikkaa + 1 pyörätuolipaikka (norm. 133 + 2 pyörätuolipaikkaa).

Kontaktien välttämiseksi käytössä on maksuton itsepalvelunarikka. Salit täytetään aulapalveluhenkilöiden johdolla, suurella näyttämöllä vasemmalta puolelta sisään saliin, oikealta ulos. Ovet avataan 25 minuuttia ennen esityksen alkua, jotta vältymme ruuhkilta. Huomiothan ajankäytössäsi, että liikkuminen teatterissa voi viedä nyt normaalia enemmän aikaa.

Ethän tule sairaana teatteriin!

Jos tunnet olosi kipeäksi, jääthän kotiin. Mikäli sairastut, etkä pääse esitykseen, voimme vaihtaa lippusi saman näytelmän toiseen esityspäivään tai arvolippuun, kun ilmoitat asiasta Myyntipalveluumme viimeistään tuntia ennen näytännön alkua. Arvolippu on voimassa 31.5.2021 saakka ja se käy maksuvälineenä vain Oulun teatterin Myyntipalvelussa. Ticketmasterin toimituskuluja emme pysty hyvittämään.

Muistetaan turvavälit

Yhteisen turvallisuuden vuoksi pidäthän riittävästi etäisyyttä muihin asiakkaisiin. Huomioithan turvavälin (1-2 metriä) mahdollisissa jonotustilanteissa sekä väliajalla. Yleisissä tiloissamme on myös opastein merkityt kulkureitit, noudatathan annettuja opasteita.

Noudatamme viranomaissuositusta kasvomaskien käytöstä ja suosittelemme kasvomaskin käyttöä teatterissa. Kyseessä on suositus, emme vaadi asiakkailtamme maskin käyttöä tai valvo sitä. Kaikilla aulapalvelun työntekijöillämme on visiiri tai kasvomaski.

Käytetään kortteja maksuvälineenä

Toivomme, että lippuja ostettaisiin pääasiassa nettisivujemme kautta tai puhelimitse Myyntipalvelustamme. Lippuja voi ostaa myös ala-aulan Myyntipalvelusta suoramyyntinä, jolloin suosimme korttimaksua. Vapaaliput eivät käy syyskuun esityksiin.

Kun varaat ja ostat lippujamme, tarkistathan, että asiakastietosi ovat ajan tasalla. Tämä on tärkeää, jotta poikkeusviestintämme tavoittaa sinut. Lisäksi mahdollisten tartuntaketjujen jäljittämiseksi meidän on tärkeää tietää, ketä esityksissämme kulloinkin on.

Aulassamme on myös yksi käsiohjelmien myyntipiste. Suosittelemme korttimaksua. Käsiohjelmia voi ostaa myös lipun oston yhteydessä teatterin Myyntipalvelusta.

Tilataan väliaikatarjoilut etukäteen

Tarjoilut väliajalle saa vain ennakkoon tilattuna netissä tai paikan päällä ennen esitystä. HUOM! Väliajalla myyntiä ei toistaiseksi ole. Ennakkotilauksen voi tehdä Kanrestan väliaikatarjoilu-nettisivuilla tai ennen esitystä ennakkotilauspisteellä. Ennakkoon tilatut väliaikatarjoilut katetaan asiakkaalle valmiiksi omaan pöytään. Pöytänumeron asiakas saa sähköpostitse tai ennakkotilauspisteeltä, joka löytyy suuren lämpiön myyntitiskiltä.

Omien eväiden nauttiminen ei valitettavasti ole sallittua. Vesipisteet löytyvät lämpiöistä ja ovat asiakkaidemme vapaassa käytössä.

Huolehditaan käsihygieniasta

Käsidesiä on saatavilla teatterin lämpiössä useissa pisteissä – käytäthän sitä. Yskithän ja aivastathan tarvittaessa kertakäyttöiseen nenäliinaan tai hihaasi. Käsien peseminen saippualla ja vedellä on mahdollista kaikissa wc-tiloissamme. Kaikkien yleisötilojemme siivousta on myös tehostettu.

Kaikki uutiset
Siirry sivun alkuun