Syksyn vierailut ovat tulvillaan musiikkia ja huumoria

Julkaistu

Tiedote päivitetty 11.8.2020

Loppuvuoden 2020 sekä tammikuun 2021 vierailuesitykset on nyt julkaistu. Ensi syksy tulee olemaan tulvillaan komediaa, musiikki-ilottelua ja taatusti jokaiselle jotakin. Julkaistujen vierailuesitysten liput tulevat myyntiin elokuussa.

Tulevana syksynä vierailuohjelmisto painottuu tunnelmalliseen Pikisaliimme. Syksyn ensimmäinen vierailuesitys on Tuiran Kamarikuoron pienoisooppera Sopraanon kuolema. Yksinäytöksisen, kolmikohtauksisen pienoisoopperan tarinan keskiössä on murhamysteeri.

Keväältä peruuntunut vierailuesitys Parasta elämässä saadaan onneksemme Oulun teatteriin nyt tulevana syksynä. Liikuttavaa ja mestarillista monologiesitystä tähdittää Martti Suosalo.

Full Pull, Woyzeck! on fantastinen traktorisatu miehistä. Büchnerin klassikkonäytelmästästä Woyzeck inspirsaationsa saanut esitys uhkuu maskuliinisuutta ja suomalaisuutta.

Todellisen komediakauttauksen tarjoilee ratkiriemukas teatteriralli Punkkuelämää. Ria Katajan ja Minna Kivelän tähdittämä esitys sisältää improvisaatiota, ehkä tanssiakin. Ilkka Heiskasen ohjaama ja näyttelemä Elmo, on puolestaan ratkiriemukas ja hykerryttävä monologi urheilijalegendasta.

Taiteilijapariskunta Iiro Rantalan ja Lotta Kuusiston Sanat ja sävel -esitys tarjoilee syksyyn musisointia. Koronakaranteenin aikana syntyneessä esityksessä sanat ja sävelet vuorottelevat monenlaisia tunnelmia ruokkien.

Tammikuussa 2021 suurella näyttämöllä nähdään Kristian Smedsin ohjaama vierailuesitys Karpolla on asiaa. Esitys koostuu samannimisen tv-sarjan eri jaksoissa kerrotuista todellisista tarinoista havumetsien maasta.

OuDance-festivaali Oulun teatterilla

Näiden lisäksi syksyllä Pikisaliin saadaan JoJo – Oulun Tanssin Keskuksen kanssa yhteistyössä tuotettu vierailuesitys At Once, in Helsinki. Teoksessa käännetään katse kohti ihmisen sisintä ja elämän arvoituksellisuutta. Kuuden tanssijan ja kahden näyttelijän tulkitseman teoksen kantava teema on ihme osana nykyihmisen maailmankuvaa.

Lisäksi Vinttikamariin tulee JoJon tuottama Home Sweet Home -niminen poikkitaiteellinen teos, jossa yhdistyvät tanssi, fyysinen teatteri, installaatio-, ääni- ja mediataide.

HUOM! Syyskuun vierailuesitysten liput ovat nyt myynnissä. Muiden vieraluesitysten lipunmyynnistä tiedotetaan myöhemmin.

Kaikki uutiset
Siirry sivun alkuun