Oulun teatteri hakee toimitusjohtajaa!

Julkaistu

Oulun teatteri on ammattitaitoinen, korkeasti koulutettu ja motivoitunut työyhteisö. Etsimme näkemyksellistä, erinomaiset talous- ja henkilöstöjohtamistaidot omaavaa

TOIMITUSJOHTAJAA.

Toimitusjohtajana johdat taiteellisen johtajan kanssa Oulun kaupunginteatteri Oy:tä hallituksen hyväksymän strategian ja toimintasuunnitelman mukaisesti. Vastaat teatterin taloudesta, hallinnosta sekä prosessien ja resurssien johtamisesta, teatterin varainhankinnasta ja yritysyhteistyöstä, kokous- ja kongressitoiminnasta, tilojen vuokrauksesta ja teatterin ravintolatoiminnasta. Vastaat myös suhteista omistajaan ja sidosryhmiin sekä huolehdit kokonaisvaltaisesti henkilöstön kehittämisestä ja työyhteisön hyvinvoinnista.

Toimitusjohtajan tehtävään edellytämme ylempää korkeakoulututkintoa, aikaisempaa esimieskokemusta mielellään luovalta alalta sekä kokemusta talousvastuusta. Katsomme eduksi teatterikentän ja teattereiden rahoitusrakenteen tuntemuksen. Työparinasi ja tukenasi toimii teatterin taiteellinen johtaja, joka vastaa teatterin ohjelmiston suunnittelusta ja sen taiteellisesta toteuttamisesta. Apunasi on myös teatterin osaava ja taitava henkilökunta.

Olemme oman alueemme ylivoimaisesti suurin teatteri ja siksi erityisen vastuullisessa asemassa. Haluamme, että oululaiset voivat olla ylpeitä teatteristaan. Me haluamme olla tulevaisuuteen suuntaava, kansallisesti merkittävä teatteri, joka uskaltaa nousta puheenaiheeksi myös kurottamalla kohti uusia yleisöjä ja toimintatapoja. Olemme juuri päivittäneet teatterin strategian, jonka uusia linjauksia pääset heti soveltamaan ja toteuttamaan teatterin toiminnassa.

Lisätietoja tehtävästä saat soittamalla: hallituksen puheenjohtaja Matti Karhula, p. 044 544 4872 (to 28.5 ja pe 29.5 klo 9-16, to 4.6 ja pe 5.6 klo 9-16), toimitusjohtaja Tuija Hyppönen, p. 044 703 7010 (pe 5.6 ja pe 12.6 klo 10-12) sekä rekrytointikonsultti Petri Heikkinen, p. 040 752 9776. Valintaprosessissa avustaa Eezy Personnel Oy. Hakemuksen ja CV:n palkkatoiveineen pyydämme lähettämään 21.6. mennessä osoitteessa https://www.personnel.fi/avoimet-tyopaikat/. Tehtävä pyritään täyttämään mahdollisimman pian, joten ilmoitathan samalla, milloin aloituksesi uudessa tehtävässä olisi mahdollinen.

Kaikki uutiset
Siirry sivun alkuun