Yt-neuvottelut päättyivät – Enintään 30 päivän lomautus henkilökunnalle

Julkaistu

Oulun teatterin yhteistoimintaneuvottelut ovat päättyneet. Neuvottelujen tuloksena Oulun teatteri on päättänyt lomauttaa henkilöstönsä enintään 30 päiväksi. Yhteistoimintaneuvottelut koskivat koko henkilökuntaa. Yhteistoimintaneuvottelut johtuivat koronaepidemian aiheuttamista merkittävistä tulonmenetyksistä. 

Oulun teatteri perui kevään esitykset ja tilavuokraukset 12.3.-31.5.2020 koronaviruksen leviämisen estämiseksi. Tilavuokrauksia peruuntui myös kesän ajalta. Peruuntuneiden esitysten ja tilavuokrien aiheuttamat menetykset olivat merkittävät, noin puoli miljoonaa euroa.

Lomautukset järjestetään niin, ettei syksylle suunniteltu esitystoiminta vaarannu. Oulun teatterissa valmistellaan suurimmalta osin etänä syksyn tulevia ensi-iltoja ja toivotaan, että niitä päästään normaalisti esittämään syyskuun puolivälistä lähtien.

Kaikki uutiset
Siirry sivun alkuun