Oulun teatteri peruu esityksensä 31.5. saakka

Päivitetty 17.4.2020
HUOM!
PÄIVITÄMME TÄHÄN TIEDOTTEESEEN TIETOA KORONAVIRUKSEN VAIKUTUKSISTA OULUN TEATTERIN TOIMINTAAN.

Oulun kaupungin johtoryhmä kokoontui perjantaina 13.3.2020 ja päätti, että kaikki kaupungin yleisötilaisuudet perutaan koronaviruksen leviämisen estämiseksi. Oulun teatteri noudattaa kaupungin ohjeistusta ja peruu kaikki esitykset, vierailut ja tapahtumat 13.3.-31.5.2020 välisenä aikana. Tilavuokrauksia peruuntui myös kesän ajalta.

Tilanteesta johtuen Oulun kaupunginteatteri Oy käynnisti koko henkilökuntaa koskevat YT-neuvottelut. YT-neuvottelut ovat nyt päättyneet. Neuvottelujen tuloksena Oulun teatteri on päättänyt lomauttaa henkilöstönsä enintään 30 päiväksi. 

Maanantaina 16.3. tulleen hallituksen linjauksen mukaisesti Oulun teatteri on asiakkailta suljettuna toistaiseksi. Tämä tarkoittaa siis, että Myyntipalvelumme ovet eivät ole auki. Myyntipalvelu palvelee asiakkaita puhelimitse poikkeuksellisesti vain arkisin, ma-pe klo 9-16. Myös teatteriravintola Vänmanni on suljettuna toistaiseksi 18.3. alkaen.

Lippuasioissa palvelemme asiakkaita puhelimitse, sähköpostitse ja chatissa arkisin klo 9-16 välisenä aikana. Olemme päivittäneet torstaina 19.3. lippujen vaihto- ja palautusohjeistuksen. Ohjeistus löytyy täältä. Tilanteen poikkeuksellisuuden ja huomattavan mittaluokan johdosta viestien käsittelyssä tulee olemaan viiveitä, mutta vastaamme kaikkiin viesteihin. Pyydämme asian suhteen kärsivällisyyttä.

Myös kaikki teatterin tapahtumat, kuten lasten ja nuorten teatterifestivaali, joudutaan perumaan toukokuun loppuun saakka. Teatteri on yhteydessä asiakkaisiin myös kevään tulevien tilavuokrauksien osalta.

Seuraamme tilannetta ja viranomaisten tiedottamista aktiivisesti ja tiedotamme mahdollisista muutoksista tarpeen ja tilanteen mukaan.

Sekä asiakkaidemme että henkilökuntamme terveys ja hyvinvointi on meille erittäin tärkeää. Olemme Oulun teatterilla harmissamme teatterielämysten peruuntumisista ja toivomme, että tilanne paranisi mahdollisimman pian. Haluamme myös muistuttaa asiakkaitamme pitämään huolta käsihygieniasta, terveydestä sekä toisistaan.

Kaikki uutiset
Siirry sivun alkuun