Lisää esityksiä keväälle!

Julkaistu

Oulun teatterin kevään oma ohjelmisto täydentyi konsertilla, Hybriksellä ja avaruuseikkailulla! Liput kaikkiin esityksiin ovat nyt myynnissä!

Teatterissa virittäydytään kevääseen kahden riemukkaan konsertin myötä! Kevään herääminen -konsertti järjestetään suurella näyttämöllä torstaina 26.3. sekä torstaina 2.4. klo 11. Liput 18 € (sisältää konsertin ja tarjoilun).

Nuorten näyttämön toiminta huipentuu tänäkin vuonna lasten ja nuorten teatterifestivaalilla järjestettävään ensi-iltaan! Tämän vuoden Nuorten näyttämöllä voimansa yhdistävät antiikin kuolemattomat tarinat ja nuorten esiintyjien energia. Hybris antaa vettä myllyyn, saa veren lentämään ja nostaa muut ruumiinnesteet päähän. Ensi-ilta tiistaina 21.4. Vinttikamarissa.

Avaruusseikkailu H₂O kutsuu jälleen huimapäisiä lapsiseikkailijoita avukseen tähtitieteellisen salaiseen tehtävään. Teatteri kätkee salaisuuden, jos toisenkin. Avaamme yleisölle ennen näkemättömiä kammioita ja käytäviä talon uumenista. Kierrokset keskiviikkona 22.4., torstaina 23.4. ja lauantaina 9.5.. Liput 7 €, ryhmään mahtuu max 15 henkeä (kierrokset on tarkoitettu vain lapsille).

 

Kaikki uutiset
Siirry sivun alkuun