Lisäyksiä kevään 2020 vierailuohjelmistoon!

Ensi kevään 2020 vierailukattaus saa täydennystä. Aiemmin jo julkaistujen vierailujen lisäksi keväällä teatteriimme saadaan Kajaanin kaupunginteatterin menestysmusiikkinäytelmä Laila, aiemmilta vierailuiltaan tuttu Divet show sekä transihmisyydestä kertova monologiesitys Kepeä elämäni.

Laila on rakastettujen laulujen siivittämä musiikkinäytelmä laulajalegenda Laila Kinnusen elämästä. Liveorkesterilla täydennetyn näytelmän on ohjannut Heta Haanperä. Esitykset pe 21.2. klo 19 ja la 22.2. klo 13 suurella näyttämöllä.

Kerta toisensa jälkeen suuren näyttämön täyttänyt Divet show – Tähdistä tähdenlentoihin show saapuu jälleen vierailulle Ouluun. Kansainvälisestikin palkittu drag-artisti Marko Vainio luo säkenöivän intiimin illan, josta ei kannata jäädä paitsi. Esityksessä nähdään Markon klassikkohahmoja hieman päivitettyinä sekä loistavia uusia tähtiä ja tähdenlentoja. Esitys la 2.5. klo 20 suurella näyttämöllä.

Helsinkiläisen Miiko Toiviaisen tähdittämä Kepeä elämäni on omakohtainen, runollinen, laulullinen, vastaansanomaton ja pohjattoman leikkisä monologi siitä, miten sen kertojan transtausta on kääntynyt voimavaraksi ja onnellisuuden lähteeksi. Esitys pe 8.5. klo 19 Pikisalissa.

Kaikki uutiset
Siirry sivun alkuun