Kohtaamisia, komediaa ja jäähyväisiä – 
Kevään 2020 vierailut julki

Julkaistu

Kevään 2020 vierailuohjelmisto tarjoaa upean kattauksen hulvatonta huumoria, vanhoja tuttuja sekä kaikkien rakastamia vierailijoita. Lavalle nousee Suomen huippunimiä niin näyttelijöiden kuin artistien osalta. Luvassa on laaja kattaus erilaista komiikkaa ja taatusti laadukasta viihdettä.

Keväällä suurelle näyttämölle nousee viimeistä kertaa suursuosion saavuttanut a cappella yhtye FORK. Chapter 2: The End Tour -jäähyväiskiertue tarjoaa yleisölleen täräyttävän show’n, joka ei jätä ketään kylmäksi!

Nauruhermoja kutkutellaan puolestaan Pelolla johtaminen on perseestä -esityksellä. Se on näytelmä työelämästä ja pelosta naurun kera. Lisäksi keväällä nähdään KOM-teatterin dokumentaarinen teos Valehtelija peruukki. Pirkko Saisio ja Marja Packalén näyttelevät oman elämänsä tilanteita, ihmissuhteiden käännekohtia, ammatillisia kömmähdyksiä, itsehäpäisyn hetkiä, hurmioitumisen tiloja ja elämän pyhyyden kokemuksia.

Suurelle näyttämölle palaa myös kerta toisensa jälkeen salit täyttänyt Martti Suosalon ja Mika Nuojuan esittämä Kiviä taskussa. Suosalon suvereenia näyttelijäntyötä päästään ihailemaan myös Parasta elämässä -monologiesityksessä, joka on lempeän komediallinen ja liikuttava esitys masentunutta äitiään piristävästä pojasta.

Rakkauskirjeitä on Suomen rakastetuimpien näyttelijöiden Seela Sellan ja Esko Roineen tähdittämä elämänmakuinen, räävitön ja hauska näytelmä. Seela Sella yhdistää voimansa myös näyttelijä Puntti Valtosen kanssa Yhtä matkaa -nimisessä esityksessä, joka on tarina kahden vieraan kohtaamisesta ja tarinoiksi purkautuvista elämäntragedioista.

Klubimainen Pikisalimme pääsee keväällä oikeuksiinsa, kun Noin viikon stand up -kiertue saapuu Ouluun. TV:stä tuttu Noin viikon studio lähtee kiertueelle ja tarjolla on kaksi tuntia puhdasta naurukarkeloa stand up -komiikan parissa. Komediahengessä jatkavat myös Suomen valloittavimmaksi varietee-illaksi kuvailtu Punch up! -klubi sekä slapstick komedia Mad Office, joka kuvailee toimistoelämää minimalistisella dialogilla, mutta maksimaalisilla vitseillä.

Toisenlaista tyylilajia Pikisalissa tarjoilee Kuka mun päässä puhuu? -vierailuesitys. Huumoria, lämpöä ja ymmärrystä tarjoileva puheshow on yhdistelmä tunnistettavia tarinoita, tiedettä, ääniefektejä, naurua ja musiikkia.

Pikisalissa nähdään keväällä jälleen myös vanhoja tuttuja kun Puntti Valtosen ja Anne Nielsenin tähdittämä, supersuosittu parisuhdekomedia Avoin liitto tekee paluun. Myös oululainen kuoro Cassiopeia saapuu Pikisaliin, vahvistuksenaan Suomen kiinnostavimpiin a cappella -musiikin tekijöihin lukeutuva helsinkiläinen Musta lammas -kuoro.

Pienelle näyttämölle saadaan keväällä Kati Outisen ja Annatuuli Saineen näyttelemä Minä maalaan teidät kaikki. Se on monologiksi kirjoitettu dialogi taiteilijuudesta ja kertoo taidemaalari Helene Schjerfbeckistä.

Kaikki uutiset
Siirry sivun alkuun