Tarinoita elämästä myötä- ja vastamäessä – Kevään 2020 omat julkaistu

Julkaistu

Oulun teatterin ensi kevään 2020 omat esitykset on julkaistu ja avattu myyntiin. Keväällä teatterissa nähdään tarinoita oikeasta elämästä, aidoista ihmisistä, ongelmista ja onnistumisista sekä myötä- ja vastoinkäymisistä.

Florian Zellerin palkittu näytelmä Isä on kertomus muistisairaasta Andrésta ja tämän tyttärestä Annesta. Isä kuvaa oivaltavasti ja lämpimällä huumorilla, kuinka absurdia arjesta voi tulla, kun jokainen päivä alkaa ihan alusta. Ohjaus Mikko Korsulainen. Ensi-ilta 28.2.2020 pienellä näyttämöllä.

Tim Firthin tositapahtumiin perustuva Kalenteritytöt on riemukas ja koskettava hyvänmielen tarina. Se kertoo yorkshirelaisen naisyhdistyksen naisista. jotka päättävät tehdä rohkean tyttökalenterin kerätäkseen rahaa sairaalan syöpäosaston kunnostukseen. Ohjaus Taava Hakala. Ensi-ilta 29.2.2020 suurella näyttämöllä.

Forum-teatterina toteutettu AMA – Ask Me Anything on nuorille ja nuorista kiinnostuneille suunnattu esitys. AMA on esitys, joka sukeltaa tietoverkkojen syövereihin itseään etsivän nuoren ja tästä otetta hakevan vanhemman perässä. Toiselle nettiyhteyden taikaportin takana avautuu rajattomien mahdollisuuksien maailma, toiselle saalistajia kuhiseva pimeä metsä. Ohjaus Jukka Heinänen. Ensiaamu 10.1.2020.

Näiden lisäksi tammikuussa ensi-iltansa saa jo aiemmin julkaistu ooppera Fidelio. Oulun teatteri juhlii 250-vuotta täyttävää Ludvig van Beethovenia oopperan suurtuotannolla. Ohjaus Tuomas Parkkinen, ensi-ilta 17.1.2020 suurella näyttämöllä.

Kaikki uutiset
Siirry sivun alkuun