Taiteiden Yö tulee taas!

Julkaistu

Oulussa juhlitaan jälleen 15.8. Taiteiden Yötä. Myös Oulun teatterissa on luvassa runsaasti monipuolista ohjelmaa sekä huikeita lipputarjouksia! Tervetuloa!

Taiteiden Yö -tapahtuman kunniaksi tarjoamme liput superedullisesti seuraaviin esityksiin:

HUOM‼️ Tarjoukset ovat voimassa vain 15.8. klo 10-21 välisenä aikana!
Tarjoushintaisia lippuja voi ostaa vain teatterin ala-aulan Myyntipalvelusta.

Taiteiden Yön ohjelma:

AULATILAT

Teatterin kirpputori klo 15-19
Kasvomaalausta lapsille klo 17-19
Teatterikierroksia klo 15, 16.30, 18, ja 19.30. Kurkista kulissien taakse! Ilmaiset liput noudettavissa teatterin Myyntipalvelusta 8.8. alkaen.

Sinun tarinasi sinulle esitettynä
Oletko ikinä miettinyt miltä näyttää vaikkapa rakastumisen hetkesi hedelmien näyttelemänä tai avioerosi musikaalina? Etpä tietenkään ole, mutta nyt siihen on mahdollisuus. Näyttelijä Joose Mikkonen kuuntelee tarinasi ja näyttää kuulemansa sinulle ja vain sinulle.  Yhdeksän esitystä ja yhdeksän lippua.  Esitykset klo 17.00, 17.20, 17.40, 19.00, 19.20, 19.40, 20.30, 20.50, 21.10. Lippu noudettava teatterin Myyntipalvelusta etukäteen 8.8. alkaen. Esityksen kesto 20 min. Lähtö narikan torin puoleisesta päästä. Lahjamatkalle lähteneet saavat lisäohjeistusta internetitse.

Foffeli Folk klo 16-21
Oulu Folk ry tarjoilee kaffia, foffeleita ja folkkia teatterin edustalla. Tervetuloa maistamaan salaisen reseptin ihania vohveleita ja maukasta livemusiikkia! Voffeleita on tarjolla siihen asti kun taikinaa riittää. Tarkempi soittoaikataulu päivitetään nettisivuille www.oulufolk.com

TEATTERIRAVINTOLA VÄNMANNI

Klo 18.30 Sampo Salmela plays Apulanta. Suurimpia klassikoita ja harvinaisuuksia mies ja kitara -hengessä
Klo 19 Cov Int. Coverbändi tulkitsee suomalaisia kappaleita akustisella kitaralla ja laululla kahden esiintyjän voimin.

Klo 20 Aimo Huikan soitinorkesteri
Bändi aktivoitui uudelleen pari vuotta sitten. Klassista suomenkielistä laulunkirjoittajaperinnettä maustetaan moderneilla pop ja vanhoilla tanssimusaelementeillä. Koska joihinkin paikkoihin bändisoitto on liian kovaäänistä, perustettiin myös Aimo Huikka -duo, jossa laulajakitaristia kompaa sähkökitaristi Hannes Pänikkä.

Klo 20.30 Lauri Peisterä
Rouheaääninen lauluntekijä esittää duona suomenkielistä tuotantoaan. Juurevan rytmikkäät tarinat kesästä, ystävistä ja rakkaudesta tanssittavat ja kappaleissa soi pop- ja rockmusiikin ilosanoma. Laurin aisaparina soittaa kitaristituottaja Petri Kuusela. Tulevalta esikoisalbumilta julkaistu biisi ”Ei tytöt oota” on kerännyt huimaa suosiota eri medioissa. Mies bändineen nähtiin tänä vuonna myös Qstockin lavalla.

Klo 21 Kysy kirjailijalta!
Mitä olet aina halunnut kysyä kirjailijalta? Tule tilaisuuteen ja kysy! Tilaisuudessa kysymyksiin vastailevat kirjailija Katariina Vuori, tietokirjailija Terhi Friman, sarjakuvataiteilija Lauri Ahtinen sekä lastenkirjailija Päivi Honkakoski.

PIKISALI

Klo 18.30 Varjakka String Band: Täältä Pohjoiseen
Varjakalle on tärkeää puisten soittimien lämpö, pohjoisen tarinat ja syvän etelän letkeä pulssi. Musiikki ammentaa voimansa Oulujoen suistosta, Limingan lakeuksilta ja Oulunsalon merenrantaniityiltä. Vauhtia on haettu amerikkalaisen perinteen sydänmailta koko matkan Varjakasta Virginiaan.

Klo 19.30 MAJA
Julia Vornasen ja Marko Siekkisen duossa harmoninen laulu siivittää akustista folkmusiikkia. MAJA:n ensimmäiset sinkut “Maja” ja ”Intiaanikesä” on nyt julkaistu.

Klo 20.15 Corridoors of Sound Collective: TUNNEKONTTI – liike- ja ääniteos. Corridoors of Sound Kollektiivi on monitaiteellinen ryhmittymä joka tarjoaa improvisoiden juttuja.

Klo 21 Yoki
Oulusta ponnistava kuuden hengen pop/ rock –bändi soittaa omia kappaleitaan. Esikoislevyään työstävän yhtyeen livetunnelma on vahva sekoitus energiaa, sekä elegiaa. Sanoitukset jättävät kuulijalleen tilan tulkita tekstiä ja peilata sitä juuri omaan maailmaansa. Tämän ryhmän suurin vahvuus on ehdottomasti kyky koskettaa.

Nähdään Taiteiden yössä!

Kaikki uutiset
Siirry sivun alkuun