Entistä edullisemmin teatteriin kausilipulla!

Julkaistu

Haluatko varmistaa paikkasi Oulun teatterin tulevan kauden suuren näyttämön ensi-illoissa? Siinä tapauksessa kausilippu on sinulle oikea valinta!

Oulun teatterista voi ostaa suuren näyttämön kausilippuja. Kausilippu oikeuttaa vakiopaikkaan suuren näyttämön ensi-iltoihin ja se on voimassa aina yhden kauden. Seuraava kausilippu on voimassa syksyn 2019 ja kevään 2020.

Kausilipun hinta muodostuu aina pakettiin kuuluvien ensi-iltojen mukaan.Ensi-illan kausilipun hinta on tällä kaudella 133 € (sisältää 3 euron toimituskulun, normaali hinta 156,50 €).

Ensi kauteen mukaan mahtuu kaikkiaan neljä uutta ensi-iltaa, joista syksyllä nähdään näyttävä, 1800-luvun Ouluun sijoittuva Sara Wacklinin Oulu palaa 14.9. sekä 1.11. ensi-iltansa saava hulvaton komedia Vihainen leski. Keväällä puolestaan juhlistetaan 250-vuotta täyttävää Beethovenia Fidelio -oopperan merkeissä, ensi-ilta 17.1.2020. Kevään toinen ensi-ilta ilmoitetaan myöhemmin. 

Ensi-iltalipun voi myös tarvittaessa vaihtaa saman esityksen toiselle päivälle. Päivän muuttaminen onnistuu ilmoittamalla siitä teatterin Myyntipalveluun (p. 0300 472 333) viimeistään viikkoa ennen ensi-iltaa. Tässä tapauksessa vakiopaikkasi ei välttämättä ole sama.

Kausilipun voi ostaa teatterin ala-aulan Myyntipalvelusta. Kun kausi on ohi, ns. vanhana ensi-illan kausilippuasiakkaana sinulla on etuosto-oikeus samaan paikkaan, mikäli haluat vielä jatkaa kausilippuetuja.

Kaikki uutiset
Siirry sivun alkuun