Runsas ja monipuolinen vierailuohjelmisto julki

Julkaistu

Oulun teatterin omien ensi-iltojen rinnalle saadaan syksyllä erittäin runsas ja taatusti jokaiselle jotakin tarjoava vierailuohjelmisto. Syksyyn 2019 mahtuu jopa 20 eri vierailuesitystä. Mukana on vanhoja suosikkeja, tuttuja hahmoja sekä uusia tuttavuuksia.

Syksyllä saadaan nauraa posket ja vatsalihakset kipeäksi, kun näyttämölle nousevat tutut komiikot ja komediennet monimuotoisten esitysten merkeissä. Syksyllä yleisöä hauskuuttavat:

Komedian lisäksi syksy tarjoilee upean kattauksen lukuisia musiikkiesityksiä niin sooloillen, duoillen kuin suuremmallakin kokoonpanolla. Syksyn musiikkikattauksesta vastaavat:

Syksy pitää sisällään myös hulvattoman hauskan ja oivaltavan monologinäytelmän Eino Leinon eksät ja koskettavan Tänä yönä en pelkää kulkea yli pimeän.

Myös perheen pienemmille on luvassa ohjelmaa, kun TV:stä tuttujen lastensuosikkien Maukan ja Väykän paras maailmankiertue -konsertti rantautuu Ouluun. Pää tyynyyn! on puolestaan koko perheen musiikin täyteinen esitys nukkumaanmenohetkistä.

Illuusioilla ja taikuudella leikitellään syksyllä kun näyttämötaikuutta, videoprojisointeja ja elokuvallista ääntä hyödyntävä visuaalinen esitys the Green sekä mentalisti Pete Poskiparran mieletön show Mentalisti 3.0 saadaan Ouluun.

Joulun tunnelmaan virittäydytään loppuvuodesta englanniksi esitetyn, ehkä maailman tunnetuimman joulutarinan The Christmas Carol (Saiturin joulu) myötä. Hulvattoman joulutarinan tarjoilee puolestaan Messias, jossa esiintyvät aiemmasta vierailustaan tutut The Fabulous Bäckström Brothers.

Kaikki uutiset
Siirry sivun alkuun