Oulu teatterin lippuja virheellisesti myynnissä Viagogo -sivuilla

Julkaistu

Oulun teatteri on joutunut Viagogo -lipunmyyntisivun väärinkäytön kohteeksi, kun sivuilla on myyty lippuja esityksiimme väärillä hinnoilla. Oulun teatteri ei siis toimi yhteistyössä Viagogon kanssa.

Haluamme muistuttaa, että lippujamme myydään vain Ticketmasterin verkkokaupassa, Teatterin ala-aulan Myyntipalvelussa, Ticketmasterin lippukaupoissa sekä Oulu 10:n asiointipisteissä. Tarkemmat lipunmyyntipaikat löydät täältä.

Lipunmyyntisivusto Viagogo on entuudestaan noussut tietoisuuteen myymällä lippuja virheellisin hinnoin ja tyypillisesti järjestäjätahon ilmoittamaa hintaa huomattavasti kalliimmalla. Sivusto väittää, että lippuja on jäljellä enää vain joitakin kappaleita ja viimeiset myydään heidän kauttaan. Yritys voi nousta kärkeen, kun lippuja tapahtumiin etsii hakukoneilla, kuten Google.

Pyydämme asiakkaitamme olemaan huolellisia ostaessaan lippuja. Lippujen oikeat hinnat kannattaakin aina tarkistaa teatterin omilta sivuilta.

Kaikki uutiset
Siirry sivun alkuun