Jotain uutta, jotain tuttua… Kevään ohjelmisto on myynnissä!

Julkaistu

Oulun teatterin kevään ohjelmistoon mahtuu niin tuttuja suosikkeja kuin aivan uusia tulokkaita. Näytelmiin omien, tuttujen näyttelijöiden rinnalle saapuu upeita vierailevia näyttelijöitä.

Kevään ensimmäinen ensi-ilta on alun perin elokuvana tutuksi tullut rakkaustarina Rakastunut Shakespeare. Fiktiivinen tarina kertoo kaikkien aikojen näytelmäkirjailijasta William Shakespearesta, joka kärsii valkoisen paperin kammosta. Kuvioihin saapuu ihastuttava Viola, joka ihailee miestä ja hänen tekstejään. Viola on kuitenkin jo luvattu toiselle miehelle ja Willkin tahollaan naimisissa! Kutkuttava kielletyn rakkauden asetelma on valmis. Ohjaus Tuomas Parkkinen. HUOM! Näytelmän Early Bird -liput ovat nyt myynnissä!

Pienelle näyttämölle saadaan keväällä Petja Lähteen koskettava perhedraama Pohjoisesta tuulee. Se on puhutteleva tarina perheestä, yhteyden menettämisestä, rakkaudesta ja sen uudelleen löytämisestä – kaikista yhtä aikaa. Mustalla huumorilla sävytetty tarina kertoo inhimillisistä ihmisistä, erilaisten haasteiden ja kipeiden muistojen edessä. Ohjaus Olka Horila.

Perheen pienimpiä hemmotellaan keväällä, kun pitkästä aikaa suurelle näyttämölle nousee koko perheen näytelmä riemukas, näyttävä ja kaikkien tuntema Peppi Pitkätossu. Liveorkesterilla, tutuilla hahmoilla ja mukaansatempaavilla lauluilla kruunattu esitys kertoo itsenäisestä, vahvasta ja sanavalmiista Pepistä, joka yllättäen muuttaa kylän autiotaloon, saaden koko kylän sekaisin! Ohjaus Merja Larivaara. HUOM! Näytelmään on myynnissä nyt myös perhelippuja!

Uusien näytelmien rinnalla keväälle esityksiään jatkaa 24.11. ensi-iltansa saava Sirkku Peltolan koskettava, aito tarina Ihmisellinen mies, pääosaroolissaan Pentti Korhonen.

Monipuolinen vierailuohjelmisto täydentää kevään

Omien esitysten lisäksi kevät on täynnä monipuolisia vierailuesityksiä. Luvassa on elämänkertatarinoita, musiikkia, komediaa ja paljon muuta! Keväällä lavalle nousee mm. Matti Nykäsestä elämästä ja sutkautuksista kertova Hyppy sumuun, riemukas euroviisu-ilottelu Lailasta Loordiin sekä koskettava dokumenttiteatteriesitys Miehen kosketus. Pitkästä aikaa teatteriin saadaan myös kokonaan englanninkielinen näytelmä Macbeth.

Katso koko ohjelmistomme täältä!

Kaikki uutiset
Siirry sivun alkuun