Nuorten näyttämön toiminta jatkuu – haku on nyt käynnissä!

Julkaistu

Oulun teatteri jatkaa suuren suosion saavuttanutta Nuorten näyttämö -toimintaa, joka tarjoaa nuorille mahdollisuuden päästä tekemään teatteria ammattilaisten opastuksella!

Toiminta on tarkoitettu kaikille n. 14−18 -vuotiaille taidoista tai aikaisemmista harrastuksista riippumatta. Nuorten näyttämön porukka muodostetaan Oulun teatterin Pikisalissa maanantaina 10. syyskuuta klo 18–20 järjestettävien tutustumis- ja hakutilaisuuden avulla. Mukaan mahtuu parikymmentä nuorta. Kokoontumisia on aluksi kerran viikossa, mutta vuodenvaihteen jälkeen tahti tiivistyy.

Nuorten näyttämöllä tutustutaan teatterin maailmaan opastetun toiminnan ja koulutuksen sekä ennen kaikkea oman tekemisen kautta. Osallistujat pääsevät perehtymään teatterin eri osa-alueisiin näytelmän kirjoittamisesta lavastuksen suunnitteluun ja näyttelemiseen. Vuoden aikana sukelletaan teatterin monipuoliseen maailmaan. Loppuhuipennuksena esitetään näytelmä, joka saa ensi-iltansa Oulun lasten ja nuorten teatterifestivaalilla toukokuun alussa 2019. Lukukausimaksu on 100 euroa, ja toiminta kestää kaksi lukukautta. Maksut syksyltä 2018 ja keväältä 2019 laskutetaan erikseen.

Haku on päättynyt. 

Lisätietoja: dramaturgi jukka.heinanen@ouka.fi

Kaikki uutiset
Siirry sivun alkuun