Korhonen ja Kahra mukana Ylen Tarinanmetsästäjät -sarjassa

Julkaistu

Oulun teatterin näyttelijät Pentti Korhonen ja Jaana Kahra ovat mukana Ylen uudessa Tarinanmetsästäjät -sarjassa. Sarjan ideana on kuvata joka jaksoon uusi lyhytelokuva uudella paikkakunnalla. Katsoja todistaa joka viikko pienen ihmeen, kun työryhmä taikoo elokuvan tyhjästä.

Tarinanmetsästäjät näyttää katsojille lähietäisyydeltä millaista heittäytymistä, luottamusta ja uskallusta tämänkaltainen luova työ vaatii. Näyttelijät ammentavat kaupungista hahmoja ja tarinoita käsikirjoittajille, joista nämä rakentavat kokonaan uuden tarinakokonaisuuden. Kunnianhimoisen ja tinkimättömän metodin äärellä näyttelijät, ohjaajat ja käsikirjoittajat nauravat, itkevät ja väsyvät yhdessä, sekä tekevät samalla aivan uudella tavalla yhteistyötä.

“Joissakin kaupungeissa palaset tuntuivat loksahtelevan paikalleen runnomatta, kuin painovoiman vaikutuksesta. Muistaakseni ainakin Mikkeli, Rovaniemi ja Oulu olivat tällaisia kaupunkeja – alusta asti oli sellainen olo, että a-haa, nämä tyypit kuuluvat samaan juttuun”, ohjaaja-käsikirjoittaja Ulla Heikkilä kertoo.

Sarjan kaupungit ovat järjestyksessä Joensuu, Kotka, Jyväskylä, Mikkeli, Kajaani, Rovaniemi, Oulu, Kokkola, Seinäjoki ja Rauma. Kaupungit valikoituivat tuottaja Matti Kajanderin mukaan niin, että ne edustavat mahdollisimman erilaisia kaupunkeja eri maakunnista.

Oulun jakso näytetään TV1:llä 14.7. klo 21.15.

Kuva: Yle. Kuvassa Jaana Kahra, käsikirjoittaja Johanna Hartikainen ja Pentti Korhonen.
(Lähde ja lisätietoja ohjelmasta: Yle.fi)

Kaikki uutiset
Siirry sivun alkuun