Suurmusikaali My Fair Lady täytti salin kerta toisensa jälkeen

Julkaistu

Oulun teatteri päättää näytäntökautensa hyvillä mielin. Menneellä kaudella (syksy 2017-kevät 2018) teatterissa vieraili kaiken kaikkiaan huikeat 89 831 kävijää.

Oulun teatterin esityksissä vieraili kauden aikana noin 81 200 katsojaa. Näiden lisäksi muun toiminnan, kuten teatterikierrosten ja erinäisten tapahtumien, myötä teatterissa vieraili yli 8 500 kävijää.

Kävijämäärältään kauden suosituin esitys oli tammikuussa 2018 ensi-iltansa saanut, Merja Larivaaran ohjaama My Fair Lady. Vasta kevätkauden ohjelmistossa ollutta suurmusikaalia on esitetty täysille saleille (täyttöaste 98,2 %) ja kesän alkuun mennessä sen on nähnyt kaikkiaan 19 151 ihmistä. Musikaali jatkaa ohjelmistossa myös syksyllä 27. syyskuuta lähtien.

Maaliskuussa ensi-iltansa saanut Alma Lehmuskallion ohjaama satumainen lasten näytelmä Näkymätön lapsi täytti kevään aikana salit kerta toisensa jälkeen. Niin lapsia kuin aikuisiakin viihdyttänyt esitys jatkaa myös syksyllä 2018.

Viime keväälle esityksiään jatkanut Ilosia aikoja, Mielensäpahoittaja oli myös kauden suosituimpien esitysten joukossa. Näytelmän kävi katsomassa lähes 5 000 kävijää.

Vuodesta 2014 alkaen ohjelmistossa olleet Seniorisopat olivat kaudella jälleen loppuunmyytyjä, ja esitykset jatkuvat ohjelmistossa ensi syksynä uusin sisällöin. Tuttujen soppien ja soppakonserttien lisäksi syyskuussa järjestetään myös toistamiseen Seniorifestivaali.

Uusi kausi pyöräytetään käyntiin elokuussa Näkymättömän lapsen esityksillä. Syksyn ensimmäinen ensi-ilta Arthur Millerin Näköala sillalta nousee suurelle näyttämölle 22. syyskuuta. Syksyn toinen ensi-ilta Ihmisellinen mies nähdään 24. marraskuuta suurella näyttämöllä.

Kaikki uutiset
Siirry sivun alkuun