Ensi kauden ohjelmistoon lisää esityksiä!

Julkaistu

Oulun teatterin ohjelmistoon saadaan lisää neljä esitystä, joista kolme ovat uusia ja yksi Pikisaliin palaava ikisuosikki.

Ohjelmistoon kerta toisensa jälleen palannut Sellofaani nousee jälleen Pikisalin lavalle. Marraskuussa seuraavan kerran nähtävä, Heli Haapalaisen näyttelemä Sellofaani on loistavaa pikkujouluohjelmistoa, parhaaseen pikkujouluaikaan.

Toisenlaista pikkujouluohjelmaa tarjoa Samuli Laihon ja Merja Larivaaran ”Sitähän se kaikki on” – Lauluja rakkaudesta -esitys. Lavalla kaksi tulkitsijaa instrumentteinaan kitara, harmonikka ja piano, esittää rakkauslauluja ja ajatuksia rakkaudesta useilta vuosikymmeniltä.

Myös perheen pienemmille on luvassa ohjelmaa, kun sympaattinen koko perheen joulusatu Tontut suutareina esitetään Oulun teatterissa. Anneli Niskasen ja Mikko Leskelän näyttelemä suutaripariskunta on tukalassa tilanteessa; ruoka on loppu ja kenkiin tarvittavaa nahkaakaan ei enää ole. Onneksi kekseliäät tontut rientävät apuun.

Tammikuussa 2019 Pikisaliin saadaan Suomen legendaarisimmasta urheilijasta kertova monologinäytelmä Matti Nykänen – hyppy sumuun. Mitä Matti Nykänen haluaa sanoa elämästään ja hyppyuran jälkeisistä vuosista? Entäpä hänen läheisensä Matista? Esitys raottaa ovea Nykäsen mieleen – unohtamatta tietenkään legendaarisia lausahduksia.

Seniorifestivaaleillakin nähtävä, uudella sisällöllä varustettu Seniorisoppa: ”Tässä ja nyt” saa lisäesityksiä syksylle. Soppa nähdään festivaalien lisäksi 13.9., 20.9., 4.10., 11.10., 18.10., 1.11. ja 8.11. klo 11.

Tutustu koko ohjelmistoomme täältä.

Kaikki uutiset
Siirry sivun alkuun