Kausilippuja Oulun teatteriin!

Julkaistu

Haluatko varmistaa paikkasi Oulun teatterin tulevan kauden suuren näyttämön ensi-illoissa? Siinä tapauksessa kausilippu on oikea valinta!

Oulun teatterista voi ostaa myös suuren näyttämön kausilippuja. Kausilippu oikeuttaa vakiopaikkaan suuren näyttämön ensi-iltoihin ja se on voimassa aina yhden kauden. Seuraava kausilippu on voimassa syksyn 2018 ja kevään 2019.

Kausilipun hinta muodostuu aina pakettiin kuuluvien ensi-iltojen mukaan. Ensi kauteen mukaan mahtuu neljä uutta ensi-iltaa, Näköala sillalta 22.9., Ihmisellinen mies 24.11., Rakastunut Shakespeare helmikuussa 2019 ja Peppi Pitkätossu maaliskuussa 2019, jolloin kausilipun hinta on 131 €.

Ensi-iltalipun voi myös tarvittaessa vaihtaa saman esityksen toiselle päivälle. Päivän muuttaminen onnistuu ilmoittamalla siitä teatterin Myyntipalveluun (p. 0300 472 333) viimeistään viikkoa ennen ensi-iltaa. Tässä tapauksessa vakiopaikkasi ei välttämättä ole sama.

Kausilipun voi ostaa teatterin ala-aulan Myyntipalvelusta. Kun kausi on ohi, ns. vanhana ensi-illan kausilippuasiakkaana sinulla on etuosto-oikeus samaan paikkaan, mikäli haluat vielä jatkaa kausilippuetuja.

Kaikki uutiset
Siirry sivun alkuun