Peppi Pitkätossun koe-esiintymiset suoritettu

Peppi Pitkätossu -produktioon järjestettiin kaksipäiväiset koe-esiintymiset 12.–13. maaliskuuta. Näytelmään haettiin tanssi- ja laulutaitoisia nuoria aikuisia rooleihin ja ensembleen. 400 hakijan joukosta paikan päälle kutsuttiin noin 70 innokasta ja lahjakasta nuorta.

Maanantain koe-esiintymisessä liikuttiin ja laulettiin. ”Maailman vahvin tyttö” -laulu kuultiin useampaankin kertaan ja se jäi soimaan varmaan monen päähän pitkäksi aikaa. Tunnelma oli leppoisa ja päivä eteni hymyssä suin.

Maanantain jälkeen osa hakijoista valikoitui tiistaille dialogi-tehtävään. Peppejä, Tommeja ja Annikoita oli tiistaina paikalla 15. Hauskoja ja häkellyttäviäkin tilanteita nähtiin, kun eri kokoonpanoilla näyteltiin kohtauksia tulevasta Peppi Pitkätossusta.

Valintapäätökset pyritään tekemään seuraavien viikkojen aikana. Valintaprosessissa katsotaan kokonaisuutta, jokainen osa-alue ja roolitus vaikuttaa toiseen. Lopputulokset ilmoitetaan kaikille koe-esiintymisiin kutsutuille. Kiitokset vielä kaikille hakijoille!

Peppi Pitkätossu saa ensi-iltansa vuoden päästä maaliskuussa 2019.

Kaikki uutiset
Siirry sivun alkuun