Peppi Pitkätossu Oulun teatteriin 2019!

Julkaistu

Haemme nyt tanssi- ja laulutaitoisia nuoria ja nuoria aikuisia rooleihin ja ensembleen.

Koe-esiintymiset järjestetään Oulun teatterilla maanantaina 12.3. (tanssi ja laulu) ja tiistaina 13.3. (dialogi). Hakemusten perusteella osa hakijoista kutsutaan koe-esiintymiseen. Ennakkotehtävät lähetetään kullekin henkilökohtaisesti noin kaksi viikkoa ennen tilaisuutta.

Aloitamme harjoittelut ja valmistelut syksyllä 2018, jonka aikana on tarkoitus kokoontua muutamina viikonloppuina treenaamaan. Tammikuussa 2019 aletaan käydä tarkemmin kohtauksia ja tansseja, helmikuussa harjoitellaan jo tiiviisti suurella näyttämöllä. Esityksen ensi-ilta on maaliskuussa.

Hakuaika on päättynyt.

Hakemuksia tuli kaiken kaikkiaan huikeat yli 400 kappaletta ja henkilöt koe-esiintymiseen on nyt valittu. Kiitokset kaikille produktioon hakeneille!

Kaikki uutiset
Siirry sivun alkuun