The Addams Family

Esitykset jatkuvat vielä 19.12.2015 saakka

Kauhuedut: The Addams Family -esityksen pääsylipulla kaksi aikuista yhden hinnalla Vampyyrin varjostamat -näyttelyyn Pohjois-Pohjanmaan museoon 10.1.2016 saakka ja Vampyyrin varjostamat -näyttelylipulla -10 € The Addams Family -lipusta!

He ovat nyt täällä! Addamsin pelottavan hauska perhe kammottavine kujeineen ja hiuksia nostattavine hauskuuksineen ihastuttaa katsojat!

Hykerryttävän koomista tarinaa kuljettaa eteenpäin svengaava musiikki, jossa rockin, tangon ja lattarin verevät rytmit vuorottelevat mukaansatempaavien musikaalinumeroiden kanssa.

Mitä tapahtuu, kun Addamsien tytär rakastuu ja kutsuu poikaystävänsä perheen käymään? Addamsien perhe elää mielestään täysin normaalia elämää isän keräillessä kidutusvälineitä ja äidin haaveillessa matkasta Pariisin viemäreihin! Pian hulvaton hullunmylly uhkaa suistaa molemmat perheet raiteiltaan…

Hullunhauska näytelmä perustuu Andrew Lipan musiikkiin ja sanoituksiin sekä Charles Addamsin luomiin hahmoihin.

Lue, mitä mieltä teatteribloggaaja Paula on näytelmästä

Katso TV-mainos Oulun kaupunginteatterin The Addams Family -musikaalikomediasta!


Mukana hirveän huikea hautajaisbändi ja veret seisauttava tanssiryhmä!


Katso kuinka Addamsien perheen vanhemmat muuntautuvat rooleihinsa!


Musikaalikomedia Broadwaylta Ouluun

The Addams Family on yhdysvaltalaisen sarjakuvapiirtäjä Charles Addamsin (1912 – 1988) luoma fiktiivinen perhe. Hahmot esiintyivät alun perin v. 1938 alkaen The New Yorker -lehdessä yhden ruudun sarjakuvissa, ja v. 1964 niiden pohjalta luotiin ensimmäinen televisiosarja. Menestystä seurasivat mm. kokoillan Hollywood-elokuvat v. 1991, 1993 ja 1998 sekä Broadway-musikaali v. 2010 ja kiertue Yhdysvalloissa v. 2011. Musikaalin Suomen kantaesitys nähtiin Tampereen Työväen Teatterissa v. 2013.

The Addams Family on innoittanut myös mm. romaanien, animaatiotuotantojen, videopelien ja varietee-shown tekijöitä.

"Mahtava lavastus! Aina uuden "kuvan" liukuessa taianomaisesti esiin piti haukkoa henkeä ihastuksesta! Elävät taulut, Pasi Räbinän puvut ja mielettömän herkulliset yksityiskohdat hätkähdyttivät kuva toisensa jälkeen. Silmäni ovat nyt lähes kipeät, kun yritin levittää ne äärimmilleen nähdäkseni seiskariviltä kaiken. Muutenkin Addamsinne on kaikin puolin upea kokonaisuus! Enpä ole tiennyt, että Toivonen on lavalla noin KARIsmaattinen, siis kertakaikkiaan hurmaava! Ja Antti Annonen, voi miten ihana! Aki Louhela on hellyttävä kuurakkaudessaan. Kuumaisema on rakastettava! Louhelan laulu soi aina upeasti. Erinomaista viihdettä kaikin puolin!" - yleisöpalaute 

Kommentit

Näkyvillä kommentit 1 - 20 / 35
«« Alkuun | « Edellinen || Seuraava » | Loppuun »»
mahtava

ritva asikainen / 5.12.2015

kiitos upeille näyttelijöille ja orkesterille upeasta esityksestä
Mahtava esitys

Helmi / 29.11.2015

Kävin serkun kanssa katsomassa ja oli kyllä tosi hyvä musikaali. Parhain mitä olen nähnyt. Lavastukset olivat tosi hyvin toteutettu ja puvustukset myös. Laulut oli tosi kivoja ja ne jäivät mieleen aika kivasti harmi ettei niitä pysty kuuntelemaan mistään se olisi kivas jos pystyisin ne oli sen verran hyviä.
Kohti pimeyttä

Teatraali / 9.11.2015

The Addams Family on todella viihdyttävä musikaali. Ehdottomasti yksi parhaista jos ei jopa paras näkemistäni musikaaleista. Tähän on todella satsattu. Esityksen visuaalinen tummanpuhuva ilme on vertaansa vailla. Jyrki Sepän lavastus on kertakaikkisen hieno. Lavastuksessa on paljon yksityiskohtia ja hienot näyttämökuvat seuraavat toisiaan. Mainittakoon tässä vaikka ”kellari” näyttämökuva. Ja kuinka pienillä ja nopeilla muutoksilla sekin saadaan aikaan. Lavastaminen on siitä ihmeellistä ja mielenkiintoista, että tässäkin näyttää välillä lavastus todella massiiviselta ja kuitenkin kaikki on varmaan toteutettu suhteellisen yksinkertaisin välinein ja materiaalein. Ja kuinka nopeasti lava onkin yhtäkkiä tyhjä, kuten Mortician ja Gomezin tanssikohtauksessa. Olisikin mielenkiintoista päästä joskus seuraamaan miten lavastus puretaan ja seuraava lavastus rakennetaan. Esimerkiksi mitkä ovat ne askeleet kun tämä Addamsien maailma vaihtuu Viimeinen valssi –esityksen maailmaan.
Tässä välissä on kehuttava tunnelmaa ennen esityksen alkua. Lavalla ja osin katsomossa savuaa, korvissa soi kertakaikkisen viileä ja hyytävä äänimaailma. Aivan kuin olisin astunut sisään kummituslinnaan. Vielä kun istuin eturivillä hauta-arkun edessä niin tämä kokemus vain vahvistui. Upeaa.
Roolityöt natsaavat kaikki hyvin. Merja Larivaara ja Kari-Pekka Toivonen Addamsin pariskuntana ovat vertaansa vailla. Kuten kaikki muutkin näyttelijät rooleissaan.
Pasi Räbinän suunnittelemia pukujakin kelpaa katsella. Hienoin lookki on mielestäni Anneli Niskasen esittämällä mummalla. Pidin muutenkin tästä Niskasen hahmosta. Kalman vierailu näyttämöllä oli hyytävä.
Ensimmäinen näytös on mielestäni vauhdikkaampi ja mukaansa tempaavampi kuin väli-ajan jälkeinen toinen näytös, missä on rauhallisempia tunnelmia. Yksi parhaista kohtauksista on ensimmäisen näytöksen peli kohtaus, jossa Heli Haapalainen pääsee herkuttelemaan tosissaan roolissaan Alicena. Todella mannaa seurattavaa. Haapalainen panee todella parastaan tässä roolissaan ja tässä nähdään sitä parasta Heliä.
Vaelteleva tanssiryhmä tukee hyvin tarinaa ja mainio hautajaisbändi soittaa kerrassaan upeasti. Hyvä hyvä ohjaaja Sveholm.
Fantastinen

Sirpa & Tarja / 17.10.2015

Jotain aivan uskomatonta, vieläkin 3 tunnin jälkeen aivan pökerryksissä.
Osasuoritukset lauluineen kaikkineen upeaa, ja ne lavastukset niitä vain ihmetteli kuinka upeita ovat.
Tuhannet kiitokset koko poppoolle teitte iltapäivästämme todella nautittavan.
Kiitos huippuesityksestä

Outi / 26.09.2015

Kiitos upeasta musikaalista The Addams Family! Täynnä viihdyttävää katseltavaa ja kuunneltavaa kokonaiset 2 t 35 min. Uskomaton intensiteetti, näyttävä puvustus ja teemaan täydellisesti natsaavat maskeeraukset ja tarttuvat biisit. Mahtava kombo kerrassaan!
Koko näyttelijäkaarti onnistui rooleissaan mainioisti. Esitys viihdytti alusta viimeiseen hetkeen asti! En ole parempaa Oulussa ennen nähnyt! Kari-Pekan laulaminen yllätti ihanasti! K-P rules!
Aivan ihQ

Anne R. / 20.09.2015

Loistava kokonaisuus, suosittelen!
Rohkean hersyvä

Saaga / 19.09.2015

Rohkean hersyvä, upeaa tulkintaa, mahtavat lavasteet ja tehosteet - ja mitkä nuoret tanssijat sekä upean rohkea perheenäiti! Oulun kaupunginteatteri on hienosti uudistunut taiteellisen johdon myötä. Esitys oli puhutteleva, paikoin kyyneliin liikuttava, mutta niin kutkuttavan menevä ja iloinen! Miestanssijat olivat ihanaa katsottavaa, perheenäitin rohkeus ja häpeämättömyys kannustavaa. Rakkaus kuuhun kaunista ja sointuvaa. Kaikkia aisteja miellyttävä kokemus. Hienoa, upeaa työtä!
Huikeaa!

Tanja / 23.05.2015

Kävimme katsomassa musikaalin The Addams Family 23.5.2015.
Haluaisin lähettää suuren kiitoksen näyttelijöille ja orkesterille, kaikille jotka ovat osallisina tähän upeaan projektiin. KIITOS!!!
Todella upea puvustus ja lavastus! Hengästyttävä esitys
Erinomaista!

Ari.S / 23.05.2015

Erittäin viihdyttävä ja hauska näytelmä. Roolisuoritukset, musiikki ja lavasteet kaikkinensa olivat erinomaisia. Kyllä vanhaa The Addams Family fania ilahdutettiin.
The Addams Family

Mummeli / 3.05.2015

Olen sanaton! Miten mahtava musiikkinäytelmä, näyttelijät, asut ja erityisesti lavastus. Voin sanoa katsoneeni parasta esitystä pitkään aikaan! Piste iin päälle oli lähtevä raketti kuuhun. Erityiskiitos Kari-Pekka Toivosen roolisuorituksesta!
Esitys oli 2.5.2015
Huikeaa osaamista Oulussa!

Elina S. / 25.04.2015

Kiitos koko ensemblelle todella hienosta esityksestä! Kokonaisuus veti vertojaan mille tahansa musikaalille, joita olen nähnyt Suomessa ja Euroopassa. Ylöspano todella korkeatasoinen huikea lavastus, puvustus, maskit, peruukit ja täynnä yllätyksiä. Mikä ilo seurata ja kuunnella orkesterin työskentelyä lähes läpisävelletyn ja huippu haastavan teoksen äärellä. Rispektii! Ohjaus rullasi hienosti eteenpäin ja jokainen roolihahmo rakastutti itseensä. Hienoa näyttelijän ja ensemble työtä, joka näkyi osaamisena, innostuksena ja heittäytymiseen riemuna. Addams family rules upeana liiderinään Gomez ja Morticia. Rima on nostettu nyt korkealle Huraa!
Viimeksi muokattu: 24.05.15 / teatteri-paivi  
MAHTAVA Addams Family

Anna-Liiisa V. / 24.04.2015

Kertakaikkisen upea ja viihdyttävä esitys.
Teksti on vangitseva ja hauska.. Näyttelijäsuoritukset huikeita: upeat daamit Merja Larivaara ja Heli Haapalainen. Tumma ja tulinen Gomez : K-P Toivonen. Sympaattinen Fester : Aki Louhela ja kaikki: mummo, tytär, veli sun muut... Esityksessä eläytyy jokaiseen roolihahmoon ja perhe alkaa tuntua esityksen edetessä tutulta ja rakastettavalta.
Lavastus on mestarillinen. Samoin puvustus ja bändi.
Viimeksi muokattu: 24.05.15 / teatteri-paivi  
Huippu

Hanne / 18.04.2015

Nautinnollinen esitys.Upeat hahmot, upea musiikki, upeat lavasteet, upeat roolisuoritukset. Perjantaina Nainen aina parhaassa iässä ihanan Jonna Järnefeltin seurassa ja lauantai Addamsin perheen kanssa. Viikonloppu on kruunattu.
Raha sai vastinetta

Oili T. / 8.04.2015

Oulun kaupunginteatteri on noussut aivan uudelle tasolle. Tasokas esitys, raha sai vastinetta.
Viimeksi muokattu: 24.05.15 / teatteri-paivi  
The Addams Family

Seija M. / 8.04.2015

Todella huippu esitys ja upeat näyttelijät ja lavasteet
Viimeksi muokattu: 24.05.15 / teatteri-paivi  
Loistavaa viihdettä

Mke / 15.03.2015

Todella hyvä esitys roolisuorituksineen, musiikkineen ja puvustuksineen.
Uteliaana jäi vaivaamaan, että kuka esitti mitäkin roolia?

Teatteri vastaa roolikysymykseen:
Gomez - Kari-Pekka Toivonen
Morticia - Merja Larivaara
Wednesday - Lotta Vaattovaara
Pugsley - Mikael Saari
Mumma - Anneli Niskanen
Fester - Aki Louhela
Alice - Heli Haapalainen
Mal - Janne Raudaskoski
Lucas - Antti Annola
Lurch - Antti Viitala
Viimeksi muokattu: 18.03.15 / teatteri-paivi  
mahtava

henry l. / 13.03.2015

olipas mahtava pläjäys viihdettä, mahtavat näyttelijät,lavastus
Viimeksi muokattu: 14.03.15 / teatteri-paivi  
Iloinen yllätys

Tuula / 13.03.2015

Ihanaa kun saamme vihdoinkin Ouluun kunnon musiikkiteatteria, tätä on odotettu !
Kiitos !

Matti P. / 6.03.2015

Olihan kattaus. Koko rahalla teatterin taikaa. Kiitos koko teamille. Kaiken kruunasi, kun poistuimme teatterista ja täysikuu loisti kaupungin yllä. Tuntui, että sieltähän se rakastunut Vester vilkutti meille. MP
Viimeksi muokattu: 09.03.15 / teatteri-paivi  
loistavaa!

nautiskelija / 28.02.2015

Viihdyttävää ja viimeisteltyä työtä! Lämmin kiitos koko tiimille!
Näkyvillä kommentit 1 - 20 / 35
«« Alkuun | « Edellinen || Seuraava » | Loppuun »»

Kirjoita oma kommentti


Jos et saa koodista selvää, klikkaa koodia ja saat uuden koodin.
 
Cxense Display