Mielensäpahoittajan miniä

Huippusuosittu Mielensäpahoittajan miniä siirtyy suurelle näyttämölle syksyllä 2014!

Hyvä yleisö, teatteri ylpeänä esittää: Mielensäpahoittajan jatko-osa
Miltä tuntuisi, jos appiukkona olisi valtakunnan virallinen mielensäpahoittaja?

Uskomattomaan suosioon noussut Mielensäpahoittaja on kerännyt jatkuvasti täysiä katsomoita. Nyt herkkua on tarjolla lisää, ja Mielensäpahoittaja saa vastaansa miniänsä joukkueineen. Kuuntele Yle Oulu Radion haastattelu Mielensäpahoittajasta - Hannu Pelkosesta.
Myös Mielensäpahoittajan miniä on noussut suureen suosioon, ja liput esityksiin kannattaa varata hyvissä ajoin. Katso kuvat näyttämöltä

Ukosta paljastetaan nyt uusia puolia. Yhteentörmäys on väistämätön, kun miniä ja appiukko; uusi ja vanha maailma; kaupunki ja sysi-Suomi; venäläisturistit ja talvisota törmäävät.

"Ukko on jo kuin juurtunut Hannu Pelkoseen. Pelkonen on tehnyt hänestä näköisensä. - - Yleisöstä kuuluu syvä huokaus. Miniä tarjoaa yllin kyllin samaistumispintaa naiskatsojille. - - Mielensäpahoittajan miniästä taitaa tulla vielä Mielensäpahoittajaakin suositumpi." Kaleva, Eeva Kauppinen 2.3.2014.

Miniän osa ei liene koskaan helpoimmasta päästä, vaikka olisi uranainen Liisa. Liisa on tottunut suoriutumaan elämän ruuhkavuosista siten, että asiat tietyssä järjestyksessä. Uraa voi tehdä, kun mies hoitaa lapset ja appiukon arvostelua siedetään vain jouluisin.

Mutta mitä tapahtuu, kun Mielensäpahoittaja tulee yllättäen pakkohoitoon keskelle elintärkeää vapaata viikonloppua?

Omista oloistaan kaupunkimaisemaan karkotettu Mielensäpahoittaja on nykyajan rattaisiin heitetty kapula, joka pitää komedian käynnissä yhtä varmasti kuin urbaanin uraohjuksen juoksumatolle tyhjennetty perunasäkki.

Myös ensimmäinen Mielensäpahoittaja-näytelmä jatkaa ohjelmistossa, joten keväällä Oulussa on mahdollista nähdä molemmat esitykset. Mielensäpahoittajana molemmissa esityksissä on itseoikeutetusti näyttelijä Hannu Pelkonen. Miniän roolissa Elina Korhonen ja muissa rooleissa Tomi Enbuska ja Anne Syysmaa.
Mielensäpahoittajat pohjautuvat kirjailija Tuomas Kyrön teksteihin. Miniä julkaistiin erikoispainoksena Kirjan ja ruusun päivänä vuonna 2012.

Miten näytelmä päätyy näyttämölle? Bloggaaja Paula A. kävi ensin kulisseissa ja lopulta esityksessä isänsä kanssa, lue blogia...

Kirjoita ensimmäinen kommentti


Jos et saa koodista selvää, klikkaa koodia ja saat uuden koodin.
 
Cxense Display