Housut pois -arviot

Jerry (Aki Louhela), Malcolm (Tomi Enbuska) ja Dave (Santtu Karvonen), kuva Kati Leinonen

Pylly paljaana, laatu edellä – Sanomalehti Kaleva, Esko Aho 18.11.2013
"Oulun kaupunginteatterin Housut pois -musikaali täyttää siihen kohdistuneet ennakko-odotukset. - - Musikaalin syvin anti löytyy kaiken läpäisevästä toivosta ja elämänmyönteisyydestä. Ei tarvitse unohtaa ympäröivää yhteiskunnallista todellisuutta, mutta sille voi nauraa. - - Paikalliset näyttelijät ja tanssijat eivät suinkaan putoa kyydistä, naisista löytyy kovastikin kissaa, mutta (Aki) Louhela ja (Santtu) Karvonen rakentavat suurimman osan musikaalin hienoimmista kohtauksista. - - Jouni Prittisen kekseliäissä koreografioissa riittää ideoita. Hot Metal -lauluyhtyeen koripallotanssi on syötellen liikkuvassa yksinkertaisuudessaan nerokas.” 

Vakavien aiheiden äärellä pikkujouluhengessä - Suomenmaa, Anja Manninen 19.11., sivu 13
"Kuten ohjaaja Kouki on todennut, samaan aikaan kun iso tekijäjoukko paiski töitä musikaalin kimpussa, Oulustakin tuli monia uutisia irtisanomisista ja lomautuksista.
Aihetta ja taustaa olisi siis vakavan asian pohdiskelulle ihan omasta takaa, mutta tekijät ovat Koukin mukaan halunneet korostaa toivoa: pärjäämistä helpottavat kaveruus ja yhteinen projekti."

Joukossa rohkeus tiivistyy - Rantapohja, Juha Virranniemi 21.11.
"Joukkoa johtaa näyttelijäntyön pystymetsästä päärooliin kiinnitetty muusikko Aki Louhela. Louhela tekee tarkan ja kunnianhimoisen iltapuhteen Jerrynä. Hattu nousee päästä. Korkealle."

Cxense Display