Housut pois - musikaalikomedia

Ensi-ilta la 16.11.2013 klo 19 suurella näyttämöllä 
Kaupungin paljastavin musikaali!

Yleisön pyynnöstä lisäesitykset syksyllä 2014!

Housut pois –komediamusikaali on suuri yleisömenestys, sen on nähnyt jo
yli 22 000 katsojaa! Parhaat paikat kannattaa varata hyvissä ajoin!

Näyttelijä-tanssija Petri ”Mauno” Ahonen näyttelee Housut pois –musikaalikomedian syksyn 2014 esityksissä loka-marraskuussa. Ahonen on tullut yleisölle tutuksi mm. Scandinavian Hunks –tanssiryhmästä ja tv-sarjasta Salatut elämät. Uusina näyttelijöinä aloittavat myös Erick King ja Suomen tunnetuimpiin ääninäyttelijöihin lukeutuva Tuomas Uusitalo.

Yleisö kiittää esitystä FORUM24-lehdessä 19.11.2013, sivulla 6. Myös Rantapohja ja Kaleva kehuvat esitystä: "Oulun kaupunginteatterin Housut pois -musikaali täyttää siihen kohdistuneet ennakko-odotukset."

Esitys on saanut huomiota valtakunnallisessa mediassa; MTV3 UUTISOI: Housut pois on hullaannuttanut oululaiset. Katso myös ILTALEHTI.

Katso hurmaavat näyttämökuvat

Musikaalissa esiintyy Oulun kaupunginteatterin mainioiden laulavien näyttelijöiden rinnalla vierailijoista mm. pääroolissa muusikko-laulaja Aki Louhela, joka hurmasi koko kansan myös menestymällä Voice of Finland -kilpailussa vuonna 2012. 

Teatterin naisnäyttelijät antavat sähäkän vastapainonsa miesenergialle. Mukana on myös bändi sekä näyttävä, monipuolisella lajiosaamisellaan vakuuttava tanssija- ja laulajaryhmä. Hienostelematon poprock ja soul–sävyinen musiikki kiihdyttää esiintyjät ja yleisön tunnelmaan, joka huipentuu lopussa villitsevään tanssishow’hun.

Työttömien miesten rouheaa huumoria vakavista aiheista

Tarina kertoo työttömien miesten selviytymistarinan. ”Esityksen valmistelun aikana Oulussakin kuultiin jatkuvasti irtisanomisista, eli ajankohtaista teosta olemme tekemässä. Kuitenkin esitys myös korostaa toivoa: pärjäämistä helpottavat kaveruus ja yhteinen projekti”, sanoo ohjaaja Mikko Kouki

Mustan äijähuumorin alla risteilevät vakavat aiheet. Työttömyys tuo mukanaan huoltajuusongelmia, latistaa itsetuntoa ja aiheuttaa henkilökohtaisia konkursseja. Näyttelijät pääsevät herkuttelemaan lukuisilla, tavallisia miehiä tyypittelevillä roolihahmoilla.

Jerry saa houkuteltua kaveriporukan mukaan kreisiin ideaansa strippauskeikasta, jonka lipputuloilla miehet aikovat korjata tilanteitaan. Mutta tanssitaito puuttuu ja musikaalin keinoin seurataan porukan harjoittelua kohti h-hetkeä. Musikaali pohjautuu menestyselokuvaan The Full Monty vuodelta 1997. Full Monty on brittislangia ja tarkoittaa suomeksi ”kaikki pois”.

Laman myötä tarina voisi olla totta Suomessakin ja onkin: 1990-luvun lopulla Housut pois –elokuva innoitti rovaniemeläisen miesjoukon villitsemään naisia 160 strippauskeikalla eri puolilla Suomea. Miehet värvättiin tanssiryhmään ravintolasta istumasta – ilman tanssikokemusta.

120 pukua ja hurmaava poikakalenteri

Lavastuksessa nautitaan elokuvamaisuudesta ja asuja suurelle esiintyjäjoukolle on suunniteltu lähes 120. Käsiohjelmaksi on teatterilla kuvattu hurmaava poikakalenteri. Tyylilajina on sympaattinen mieskomeus – ei liiallinen paljaus. Kalenteri heijastelee esityksen teemoja, mm. miehistä itsetuntoa ja esityksen tanssijat, näyttelijät ja muut taiteilijat poseeraavat rouheassa duunarihengessä.

Musiikin on sovittanut kiitetty turkulainen musiikkiteatterimies Jussi Vahvaselkä, jonka viime töitä ovat mm. Jekyll & Hyde (Turun Kaupunginteatteri, ensi-ilta 22.3.2013) ja Les Misérables (Tampereen Teatteri, ensi-ilta 13.9.2013).

Kommentit

Upea!

ellu / 10.11.2014

Aivan huikeaa menoa, näyttelijävalinnat niin kohdillaan kuin olla voi. Erityisesti Tuomas Uusitalo, voi, sulatit sydämeni. Ja Ahosen Mauno, parasta suomalaista silmäniloa. Huipputiimi! Kiitos, ja lisää tämmöistä!
Loistavaa viihdettä!

Timppa / 4.04.2014

Lähdin vastoin tahtoani katsomaan, mutta hitto mikä SHOW, olen vieläkin sekaisin. Jos taso olisi tuota luokkaa aina, olisin kausikortin omistaja, maksaisin mitä tahansa jos rahalle on vastinetta, tänään oli:) Kiitos, että unohdin arjen ja sain nauraa yli kaksi tuntia.
Kiitos!

mieheni ja minä / 8.02.2014

Todella viihdyttävää ja elämänmakuista teatteria! Enpä muista ennen noin hauskaa olleen teatterissa :)
Ja viihdyimme siis molemmat - pariskuntana kun kävimme!
Loistava!

jarkko Väisänen / 8.02.2014

LOISTAVA! KÄYKÄÄ KATSOMASSA, KYLLÄ KANNATTAA!
Mahtavaa

Eräs nainen / 13.12.2013

Kylläpä eivät kaikki edelliset kehut ole aiheettomia!! Kyllä oli niin viihdyttävä ja hauska esitys, että harvoin näkee..Oulussa ainakaan. Aki Louhela ja kaikki muutkin erittäin hyviä, Aki suorastaan loistava roolissaan. Santtu Karvostakaan ei voi kuin ylistää... Ja ihan kaikkia muitakin. Tuula Väänänenkin... ou jee. Lisää näin täysipainoista viihdettä! Ja musiikki ja orkesteri loistavia. Kiitos,kiitos.. ei niin nuorilta naisilta.! Miehetkin näyttivät tykkäävän!
Hauska esitys

Saija / 2.12.2013

Vihdoinkin Oulun kaupungin teatterissa sai nauraa oikein kunnolla. Viihdyttävä ja hauska esitys. Tälläistä kaipaa arjen keskelle. Tästä tuli hyvälle tuulelle vaikkakin pohjimmiltaa asia oli vakava. Vihdoinkin mukavapikkujouluesitys jossa ei käynyt aika pitkäksi. Olen nähnyt esityksen jo kahdesti. Musikaaleja lisäääääääääääääää!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Hyvä ja hauska ja kaikki osat toimivat!

Erittäin viihdyttävää / 29.11.2013

Kiitokset Oulun kaupunginteatterille täysosumasta! Hyvin näytelty ja sen lisäksi näyttelijät osaavat laulaa hyvin ja koko esitys kantaa alusta loppuun ja viihdyttää ja on piristysruiske pimeään syksyn iltaan!
Esitys on tosi hyvä.

teatteri-ki / 27.11.2013

GameBoy/25. marraskuuta 2013
Erityisesti arvostan Aki Louhelan esitystä. Vaikka hänellä ei ole näyttämötaiteen opiskeluja, pystyi hän vetämään täydellisesti roolinsa. Tanssijat olivat upeita. Samoin ladyrooleissa näytetteet.
Uskomaton livelaulut ja live bändi !!!!
Hauska ja loistava kaikin puolin.

teatteri-ki / 27.11.2013

samtheman/26. marraskuuta 2013
Todella hauska ja viihdyttävä pläjäys. Näyttelijät vetivät roolinsa todella hyvin ja katsoja sai rahoilleen vastinetta.
Kannattaa mennä!

teatteri-ki / 27.11.2013

Sarkku/25. marraskuuta 2013
Koskettavia aiheita pohjalla, hienosti toteutettu & myötäili alkuperäistä elokuvaa. Paljon huumoria ja viihdyttävä paketti kokonaisuudessaan!
Housut pois 23.11.

Mari Lammi / 23.11.2013

Mikä nautinto olla seuraamassa esitystä, jossa jännite säilyy alusta loppuun ja joka ei tunnu esitykseltä vaan oikealta elämältä kaikessa hulvattomuudessaankin! Kaikki oli niin kohdillaan. Aki Louhela oli loistava ja niin olivat kaikki muutkin. Tämä oli rouheaa, raikasta,aitoa ja ainutlaatuista teatteria. Kiitos!
Kiitokset ilmaisesta näytöksestä! :)

teatteri-ki / 18.11.2013

Hei! Suuret kiitokset, että Oulun kaupungin teatteri järjesti työttömille ilmaisen ennakkoesityksen Housut pois -musikaaliin! :) Oli myös todella hienoa, että Teatterin nykyinen johtaja Mikko Kouki toivotti työttömät tervetulleiksi näytökseen. Harmi, että näin hieno johtaja jättää Oulun kaupungin teatterin. Toivottavasti saamme kuitenkin hänen tulevan teatterinsa vierailemaan joskus Oulun kaupungin teatterissa näytöksillään. Ja vielä Housut pois -muskikaalista pari sanaa. Se oli todella hauska ja mukaansa tempaava esitys! Enpä ole pitkään aikaan noussut seisomaan taputtamaan Oulun kaupungin teatterissa! Lisää iloisia näytelmiä kaivataan jatkossakin sekä satuklassikoita. Ystävällisin terveisin
Upeeta, mahtavaa!!

Ope, sisko, äiti ja opiskelijat / 16.11.2013

Äikänopena olen jo melko monta ennakkonäytöstä Oulun kaupunginteatterissa katsonut. En muista, että koskaan aikaisemmin olisi ennakon yleisö taputtanut seisaallaan. Nyt taputti - ja syystä! Upeasti toteutettu, hieno musikaali! Aki Louhela onnistui roolissaan loistavasti: paremmin pärjäsi ainoastaan Santtu Karvonen. Louhelan ääni on mahtava vahvistus jo ennestäänkin vakuuttavan oululaisnäyttelijöiden laulukaartiin.
Loistavaa, Oulu! Sääli, että menetimme Koukin, jolla selvästi on silmää kansaan menevälle ohjelmistolle.
Koeyleisönä Housut pois!

teatteri-ki / 14.11.2013

Kiitos ja kumarrus suuri! Mahtava esitys kaikin puolin taustajoukkoja unohtamatta!
(Ääni, valo, lavastus....yms, yms. ) Ja vielä suurempi KIITOS JA KUMARRUS siitä, kuinka annoitte työttömille kaiken tämän laman ja syrjäytymisen sivussa mahdollisuuden tuntea olonsa yhtä arvokkaaksi, kuin työssäkäyvienkin! Tällaisilla tempauksilla autetaan työttömiä ihmisiä tuntemaan ihmisarvoa kohdallaan, ja se jos mikä on nykypäivänä tärkeää! Näytelmä itsessään, jo näin ennen ensi-iltaa, en edes muista milloin olisin mistään tapahtumasta lähtenyt pois niin hyväntuulisena ja hymyilevänä! Jos vain mahdollista jossain vaiheessa, aivan varmana tulen katsomaan näytelmän uudelleen maksavana asiakkaana! Ja nyt jo olen pistänyt "puska-radion" puhumaan näytelmän puolesta =) KIITOS!
- Petra
Esitys työttömille 13.11

Mari Oksanen-Karppanen / 14.11.2013

Hei!
Kiitos loistavasta ja hyvästä musikaalista. Musiikki, näyttelijät loistavia ja lavastus sopivat hyvin esitykseen. Hienoa oli myös se, että työttömille tarjotaan tälläinen mahdollisuus vaikka käynkin muutenkin teatterissa. Kiitos!
Harjoitusyleisöltä

teatteri-ki / 7.11.2013

Hei!
Olimme eilen katsomassa musikaalia. Meistä se oli todella hyvä ja viihdyttävä. Ei pitkästyttänyt. Meitä oli eri ikäisiä 30 v. – 65 v. ja kaikki tykkäsimme ja saimme nauraa. Aki Louhela yllätti näyttelijän taidoillaan, hän on hyvä laulaja ja näyttelijä. Aiomme käydä katsomassa maksullisenkin esityksen, oli se niin hyvä. Kaikki näyttelijät, laulajat ja tanssijat olivat loistavia.

Kiitos!

Kirjoita oma kommentti


Jos et saa koodista selvää, klikkaa koodia ja saat uuden koodin.
 
Cxense Display