Hauskat gorillat palaavat kaupunkiin!

Gorilla Gorilla on gorilloja ja liikennevälineitä tursuava koko perheen nukketeatteri-iloittelu, täynnä nykyteatterillista ilmaisua ja absurdin kerronnan voimaa.

Pienellä nättämöllä viidakon valtaamassa ostoskeskuksessa asuu lauma poliisiksi pukeutuneita gorilloja. Ne ovat pehmeitä, virkaintoisia ja ilahtuvat kovasti törmätessään uuteen asiaan. Banaanien lisäksi niitä kiinnostavat esimerkiksi autot, nenänkaivuu, rannalla löhöily, ihmiset, evoluutio ja liikennesäännöt. Gorillapoliisit ovat käsistään käteviä ja äärimmäisen älykkäitä. Samaan aikaan kun joku niistä kiipeää puuhun, saattaa toinen keksiä vaikkapa avaruusraketin. Ja vaikka joskus käy hassusti, tulee kolari tai ydinjäte ei katoakaan maton alle, niin onneksi asiat unohtuvat nopeasti, heti seuraavan kivan jutun myötä!


Kuuma Ankanpoikanen jatkaa uudessa lastenesityksessään omaa turvallisen kaoottista linjaansa. Gorilla Gorilla koettelee lapsenomaisella innolla kaikkia tuntemiaan naamioteatterin ja nukketeatterin sääntöjä ja kasaa niistä omannäköisensä kokonaisuuden. Kuuden nukketeatteritaiteilijan muodostama työryhmä herättelee tässä esityksessä yhtälailla eloon gorillayhteisön, banaanit kuin autotkin. Lopputuloksena on taatusti raikkaan lastenesityksen ohella upouusi evoluutioteoria: apina-ihminen-poliisi-poliisiauto-rekka-raketti-traktori, näinkö se menee?


Gorilla Gorilla on Nukketeatteri Kuuman Ankanpoikasen ja Oulun kaupunginteatterin yhteistuotanto.

HUOM! Esityksen yhteydessä voit järjestää teatterisynttärit! Lue lisää!

Kirjoita ensimmäinen kommentti


Jos et saa koodista selvää, klikkaa koodia ja saat uuden koodin.
 
Cxense Display