Nainen - aina parhaassa iässä

Syksyn odotetut illat 3.11., 18.11., 24.11. ja 2.12. klo 19 Pikisalissa!

Lauluja ja tarinoita rakkaudesta, pettymyksestä, ilosta, murheesta, kateudesta, muuttuvista muodoista... ja tietysti... myös miehistä. Luvassa on voimaannuttava joulunalusilta Merja Larivaaran, orkesterin ja Kari-Pekka Toivosen seurassa.

Pikisalissa on bistro!

Pikisalimme ilme on uudistunut ja sen katsomo on stailattu klubimaiseen tyyliin! Salin reunoilla on mm. pystypöytiä ja koko katsomo on anniskelualuetta. Cotton Club -tyylisestä noutobaarista on saatavissa normaali väliaikatarjoilu pikkupurtavineen. Pikisali avataan tuntia ennen esitysten alkua.

 

Kommentit

Hieno ilta!

Brunette / 19.10.2015

Kiitos, oli tosi hieno ilta Merjan, Anna-Leenan ja orkesterin kanssa! Onko mahdollista saada jostain illan biisilista? Vai oliko se niin, että se mitä Teatteriravintolassa tapahtuu, se ravintolaan jää? :)
-Kiitos mukavasta palautteesta! Kuten arvelitkin, ilta on uniikki eikä biisilistaa julkaista! Tervetuloa toistekin!
Viimeksi muokattu: 27.10.15 / teatteri-paivi  
Iso Kiitos!

Toinen blondi / 12.03.2015

Minäkin olin mukana tuossa Merjan ja Paulan illassa ja täytyy sanoa, että olin aivan ekstaasissa esityksen ajan ja vielä pitkän aikaa sen jälkeen. Naiset ovat molemmat aivan mahtavia. Molemmat tyylikkäitä naisia ja esiintyjinä aivan huikeita! Lisää tällaista meille oululaisille!!!!
kIITOS IHANASTA ILLASTA MERJALLE JA PAULALLE

Blondi / 25.02.2015

Olipa virkistävää vaihtelua olla teatteriravintolassa katsomassa/kuuntelemassa esitystä Nainen - aina parhaassa iässä. Ilta oli mahtava. Hyvä Merja ja Paula, te ihanat Aikuiset Naiset. Olipa kiva että Larivaara/Toivonen saapuivat Ouluun tuulettamaan teatteriamme. Laulua, tanssia ja komediaa ei ole koskaan liikaa tässä harmaassa maailmassa. Nauru pidentää ikää!!!

Kirjoita oma kommentti


Jos et saa koodista selvää, klikkaa koodia ja saat uuden koodin.
 
Cxense Display