Sellofaani - parasta pikkujouluohjelmaa!

Yleisön pyynnöstä ohjelmistossa jälleen Sellofaani - uudistuneessa Pikisalissa! Esitykset klo 19 parhaaseen pikkujouluaikaan: 1.12., 8.12. ja 15.12.

Suosittu Sellofaani jatkaa myös keväällä! Kevään esitykset: 5.1., 12.1., 20.1., 10.2. ja 17.2.2018.


Kovimmassa paineessa hioutuvat kauneimmat ja arvokkaimmat timantit

Helenan on pidettävä huoli perheestä ja kodista, edettävä uralla ja saatava parisuhde toimimaan... Valitettavasti vuorokauden 24 tuntia eivät millään riitä, eikä virheisiin ole varaa. Eräskin aivan tavallinen aamu alkaa aivan pienellä viivytyksellä ja päättyy kaaoksen partaalle.

Päivän mittaan taistelukumppaneina ovat ne rakkaimmat riiviöt eli omat lapset, päiväkodin tädit, liikenneruuhkat, aina yhtä kannustavat työkaverit, ihanat esimiehet, ikuinen äiti-tytär suhde ja totta kai oma puoliso, jota varmaan rakastaisi ihan hirveästi, jos vaan ehtisi.

Mutta Helena aikoo saada kaiken onnistumaan - vaihtoehtoja ei ole, jos hän haluaa säilyttää rivitalon, kaksi autoa ja naapurustoon sopivan elintason sekä avioliittonsa. Sanomalehden onnellisuustutkimuksen mukaan Helenan parisuhde on pahasti keskiarvon alapuolella... Tänä iltana on tehtävä jotain.

Pikisalissa on bistro!

Pikisalimme ilme on uudistunut ja sen katsomo on stailattu klubimaiseen tyyliin! Salin reunoilla on mm. pystypöytiä ja koko katsomo on anniskelualuetta. Cotton Club -tyylisestä noutobaarista on saatavissa normaali väliaikatarjoilu pikkupurtavineen. Pikisali avataan tuntia ennen esitysten alkua.

 

 

Kommentit

Hiivatin hyvä

Riitta / 11.12.2017

Kyllä oli Heli H. hyvä, tyttären kans nautittiin esityksestä kovasti, kiitos.
Huippuveto!

Outili / 10.12.2017

Esitys oli aivan superloistava läpileikkaus naiseuden ytimeen, äityiteen ja työminään - selviytymiseen koko arjen aikataulutuksen pyörittämisestä kaikissa rooleissa - seksikäs, haluttava nainen, pullantuoksuinen, huolehtiva äiti ja tehokas businesslady = mahdoton yhtälö! Huumorilla yhteenvedetty setti
Sellofaanista kaikki irti!

Jode / 6.11.2013

Tämä täytyy nähdä jo toistamiseen! Edellisestä vuosi ja nyt on pakko palata takaisin katsastaan tämä todellisuus!
Huippu!

Kaija-Leena / 2.11.2013

Loistava esitys, joka sai tunteet pintaan. Välillä nauroin, välillä itkin!
Re:

Anonymous / 27.10.2012

Been there, done that - osui ja uppos...kiitokset viihdyttävästä ja koskettavasta esityksestä!

Kirjoita oma kommentti


Jos et saa koodista selvää, klikkaa koodia ja saat uuden koodin.
 
Cxense Display